• Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~Contecin [79.190.181.*]
    Tak mi się wydaje, może źle, że odkupić to chcą te akcje ale po 5 PLN. w takim tempie to jeszcze przed wigilią im się uda
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~luki [78.9.97.*]
    Czyli standard w przypadku Ferrum.
    Nie pierwszy raz taki numer robia

Dawny akcjonariusz
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~tata1 [83.8.104.*]
    Dnia 2010-11-30 o godz. 13:15 ~Contecin napisał(a):
    > Tak mi się wydaje, może źle, że odkupić to chcą te akcje
    > ale po 5 PLN. w takim tempie to jeszcze przed wigilią im
    > się uda
    Sprzedaj wiec teraz i wez po 5 tak jak chca zrobic to ,, ONI""
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~Contecin [79.190.181.*]
    tata1- nie potrzebuję głupawych rad - dzielę sie swoimi przemyśleniami i obawami, licząc na to, że ktoś być może je rozwieje bądź mnie w nich utrwali - opierając się informacjami, które posiada. Więc tata1 - zaprzestań proszę śmiecić
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~tata1 [178.182.123.*]
    Dnia 2010-12-01 o godz. 11:11 ~Contecin napisał(a):
    > tata1- nie potrzebuję głupawych rad - dzielę sie swoimi
    > przemyśleniami i obawami, licząc na to, że ktoś być może je
    > rozwieje bądź mnie w nich utrwali - opierając się
    > informacjami, które posiada. Więc tata1 - zaprzestań proszę
    > śmiecić
    Przepraszam jeśli to wystarczy!! Ale takie analizy w stylu zejście na 5zl dowodzi tylko bardzo malej wiedzy kolego , odsyłam wiec po wiedzę do literatury a nie na forum jej szukać. Powiem tak, 5zl owszem jest możliwe , jak wig spadłby do 1200 i taki los podzieliłoby wiele sp-lek. Poruszamy się zgodnie a nawet trochę lepiej w odniesieniu do wig.
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~ZZ [83.6.1.*]
    przeciez jezeli kupuja w okolicach 12,5 zł to chyba nie po to zeby zaraz odsprzedac tylko poczekac na wzorst wartosci akcji w zwiazku z realizacja programu skupu - jesli sie myle to bardzo prosze mnie poprawic
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~Spencer Traci ;) [79.184.132.*]
    Wcześniej tak namiętnie prowadzili skup że kurs obsunął się na 3 ZŁ !!!
    Tam będę czekał.
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~re [80.51.85.*]
    SPENSER..NAJPIERW BEDZIE 60 A PÓZNIEJ DOPIERO ZOBACZYSZ 3 ZŁ.Taka jest kolej rzeczy.Trzeba było brać jak było po 3zeta!!
    Po 3 zł brałem na full i pogoniłem wszystko w przedziale 10 - 15 zł.
    Teraz czekam na kolejny taki rajd :)))
    Akcje mają skupić a więc wiadomo że mo cenach minimalnych.
    Znowu drobnych wydutkali.
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~tata1 [188.146.140.*]
    Dnia 2010-12-01 o godz. 17:29 ~Spencer Traci ;) napisał(a):
    > Po 3 zł brałem na full i pogoniłem wszystko w przedziale 10
    > - 15 zł.
    Teraz czekam na kolejny taki rajd :)))
    Akcje mają
    > skupić a więc wiadomo że mo cenach minimalnych.
    Znowu
    > drobnych wydutkali.
    Bajerant z ciebie kolego. Wielu z nas jest tu bardzo długo i dobrze wiemy jakie obroty i ile akcji można było dostać za 3 zł . Taki poziom był i owszem , ale więcej niż kilkaset nie można było kupić . Chyba ze kilkaset to ful!!??
    Jedni grają a inni się kiszą latami po to aby w końcu odebrać to co włożyli parę lat wcześniej. Żaden interes.
    Pomiędzy 3 zł a 15 zł można było wielokrotnie tysiącami obracać :)...i to wystarczy.
    tak czy inaczej dziś dobitnie widać było, ze chcą skupic do ceny NIE WYZSZEJ NIŻ 12.80.To moze spowodować dłuższą konsolidację na tym poziomie, choć trwa to juz 10 miesięcy równo.I obym się mylił!! wyznaczony kierunek natomiast jest tylko jeden- up
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~MAESTRO [81.190.61.*]
    CO ZA BZDURNE WNIOSKI, CO ZA IDIOTYCZNA ANALIZA.
    JESTEŚ ZWYKŁYM POPAPRAŃCEM.
    NIE CHCE MI SIĘ POWTARZAĆ TEGO, CO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ
    JEŚLI TOBIE SIĘ CHCE, POSZUKAJ I POCZYTAJ.
    ....SPENCER TRACI CZY JAKOŚ TAM.....
    ~MAESTRO [81.190.61.*]

Już styl wypowiedzi sugeruje iż nie warto nawet sobie zawracać szukaniem tych wypocin :-/
    ..no syfa ferrum tak bedą trzymac ponizej 13 zl bądż ile.Bowiem powyzej tej granicy zaraz pojawia sie kilkutysieczna podaz, a drobny akcjonariat zmeczony i nikt nie kupuje.
    TWOJA TEŻ NIEZŁA "LOGIKA" :)

CZYLI MNIEJ WIĘCEJ TAK? :

MAM AKCJE, ALE NIE CHCĘ ŻEBY PODROŻAŁY, BO PO CO? WYSTAWIAM JE WIĘC JAKO BLOKADA PO 13 ŻEBY ZOSTAŁY SPRZEDANE (JEŚLI SIĘ POJAWI KUPIEC), BO JESLI ICH NIE WYSTAWIĘ, TO NIE BĘDZIE BLOKADY NA 13 I AKCJE PÓJDĄ DO GÓRY. I CO JA BIEDNY WTEDY Z TYMI AKCJAMI ZROBIĘ?

....I TAK W OBŁĘDZIE CO NIEKTÓRZY GRAJĄ SOBIE......

...mądrych tu nie ma , są tylko wytrwali- i ci z pewnością zarobią, kiedyś!!Ja kupiłem kghm po 20 i za 3 dni sprzedałem po 27- myslałem, ze to dobry zarobek- dziś klnę bo byłbym bogaty.Odnoszac sie do ostatnego i obecnego skupu na ferrum, to nie wiem czy nie jest im na ręke utrzymywać kurs na jak najniższym poziomie?/jak najdłuzej się da/ Oby było tak jak na kghm-tzn. znacznie przebita cena sprzed krachu
    PO PIERWSZE: KIEDY KGHM KOSZTOWAŁ 20 ZŁ, NIKT NIE WIDZIAŁ DZISIEJSZEGO WYKRESU. OZNACZA TO, ŻE KAPITAŁ PRZEPŁYWAJĄCY PRZEZ SPÓŁKĘ WIELOKROTNIE TASOWAŁ SIĘ, ZMIENIAŁ, ROLOWAŁ. INACZEJ MÓWIĄC.JEDNI WYSZLI, INNI PRZYSZLI, INNI PRZYSZLI WYSZLI I PRZYSZLI. Z PEWNOŚCIĄ SĄ TEŻ TACY, KTÓRZY PRZYSZLI I ZOSTALI, NP SKARB PAŃSTA KTÓRY MA 30%. NIE MASZ POWODU DO ŻALU DO SIEBIE

PO DRUGIE:
    ZASTANÓW SIĘ, JAKI JEST CEL KOMUNIKOWANIA ŚWIATU,ŻE ZAMIERZA SIĘ SKUPIĆ DO 20% (CZYLI MOŻE BYĆ DOWOLNIE MNIEJ) AKCJI WŁASNYCH W OKRESIE 5 LAT (CZYLI MOŻE BYC SZYBCIEJ)?

PO TRZECIE:
    FIGURY NA SZACHOWNICY SĄ POROZSTAWIANE,TO ZNACZY UKŁAD SIŁ W SPÓŁCE JEST JASNY.

PO CZWARTE:
    PH KUPIŁ AKCJE PO 17,20 ZŁ W CZASIE, KIEDY KURS BYŁ W OKOLICACH 10-11.

PO PIĄTE:
    JAK SOBIE WYOBRAŻASZ ZANIŻANIE KURSU WŁASNYMI AKCJAMI, KRÓTYCH NIE CHCESZ SIE POZBYĆ? WYSTAWIASZ JE JAKO STRASZAK? A JAK KTOS KUPI? TA TEORIA JEST PO PROSTU BŁĘDNA, NIE WIAM SKĄD SIĘ WZIĘŁA ALE JEST WSZECHOBECNA NA FORACH I JEST BŁĘDNA.

KONKLUZJA:
    PRAWDOPODOBNIE AŻ 95 % LUDZI NA ZIEMII MA ZDROWY ROZSĄDEK I MA RACJĘ I JEDNOCZEŚNIE JEST TYLKO 5% LUDZI BOGATYCH.

Maestro

..a jednak w kazdy dzień straszak jest, dziś po 13,90
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~czarny [83.4.217.*]
    wystaw swoje po 13.95 to ich już nie zobaczysz
  • Re: Ciągnie nas zarząd w dół? Autor: ~mis [195.117.88.*]
    Dnia 2010-12-10 o godz. 15:38 ~czarny napisał(a):
    > wystaw swoje po 13.95 to ich już nie zobaczysz

Ferrum podpisze umowę ramową z Gaz-Systemem, potencjalna wartość dostaw to 1,1 mld zł
    10-12-2010 15:38 (PAP)
    10.12. Warszawa (PAP) - Oferta konsorcjum z udziałem Ferrum została wybrana jako najkorzystniejsza w przetargu organizowanym przez Operatora Gazociągów Przesyłowych Gaz-System na dostawę izolowanych rur stalowych. Szacowana wartość dostaw, których dotyczył przetarg, wynosi 1,12 mld zł brutto - poinformowało Ferrum w komunikacie.

Dostawy będą realizowane przez konsorcjum Ferrum oraz trzy inne podmioty zaproszone do podpisania umów ramowych, na postawie zamówień cząstkowych.(PAP)

gsu/ asa/

[x]
FERRUM 5,35% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.