• info!! Autor: ~MAG [86.141.177.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 11/2010
    data dodania 2010-11-29 20:50:04
    spółka REMEDIS SPÓŁKA AKCYJNA

Emisja obligacji spółki
    Zarząd Remedis S.A. informuje, że w dniu 29 listopada 2010 roku objęta została emisja obligacji serii AX1 oraz AZ1 spółki Remedis S.A. Celem emisji obligacji jest finansowanie udzielanych przez Spółkę pożyczek na rzecz SP ZOZ.

Rodzaj emitowanych obligacji: na okaziciela, z kuponem odsetkowym, o stałym oprocentowaniu 10% p.a.

Wielkość emisji - 3.000.000 zł.

Termin wykupu obligacji - w dniu 6 grudnia 2010 roku (seria AZ1), w dniu 28 listopada 2011 roku (seria AX1).

Obligacje nie są obligacjami zamiennymi na akcje ani obligacjami z prawem pierwszeństwa.

Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.

Osoby reprezentujące spółkę:

* Marcin Wyszogrodzki - Prokurent
  • Re: info!! Autor: ~jarekklin [178.182.176.*]
    no i super ta spółka rozwija sie niesamowicie szybko tutaj bedą kokosy kupić i zakopać nie trzeba więcejnic pisać
  • Re: info!! Autor: ~123................. [83.26.161.*]
    Trochę się popraw.Są tu niektórzy co na siłę poszukują jakiejś luki,chcą ją na siłę domknąć gdzieś w mitycznych 50 groszach.
  • Re: info!! Autor: dampapx [94.40.117.*]
    Dokładnie, spółka otrzymała potężną dawkę funduszy (kolejna emisja obligacji + PDA) prawdopodobnie nastawiona jest na agresywny rozwój

Nie piszę żeby naganiać i sprzedać jutro na otwarciu jak em_ka z parkietu, osobiście zamierzam zainwestować w spółkę długoterminowo. Co w przypadku mojego typu inwestowania oraz tego że spółka to nowicjusz i w ogóle giełdy NC będzie w moim przypadku swoistym ewenementem :)

Teraz platformie nie ma kto wetować ustaw o reformie służby zdrowia i dodatkowo muszą ratować budżet - przeprowadzi minimum komercjalizację* szpitali publicznych a kto wie może nawet częściową prywatyzację. Oczywiście raczej po kolejnych wygranych wyborach parlamentarnych czyli za niecały rok. Choć kto wie podobno Tusk i Kopacz szykują coś grubego odnośnie służby zdrowia i mają ją w lada dzień przedstawić opinii publicznej... bynajmniej tak się chwalili w TV :)

*sztandarowa obietnica wyborcza PO wytykana im przez Kaczkę :)
  • Re: info!! Autor: ~we [194.117.241.*]
    Dnia 2010-11-29 o godz. 22:18 dampapx napisał(a):

ile jeszcze obietnic spełniła placforma ?

Pamiętasz je?

Zniesienie belki , 3x15 ,zniesienie abo.TV itp,itd.
    Tylko mi nie wyjeżdżaj z jakimiś pisami..to specjalność polityków .... mnie nie interesuje.

Jak wyciągną kasę z ofe to ......???

Będzie fajnie ...szczególnie na giełdzie.
  • Re: info!! Autor: dampapx [94.40.117.*]
    Oglądałeś dziś jakieś wiadomości wieczorne?? Bo póki co jest bardziej na moje niż na Twoje... :)
  • Re: info!! Autor: ~czego [95.40.177.*]
    aż na 10 % nie za drogo
  • Re: info!! Autor: ~jarekklin [178.182.176.*]
    oprocentowanie nie odbiega od innych obligacji to nie obligacje skarbu państwa
  • Re: info!! Autor: ~rychu [87.205.63.*]
    swietna informacja dla dluzszych inwestorow, ja tez mam zamiar potrzymac ten papier i
    jestem pewny ze bedzie z tego pewny zysk, mam nadzieje ze kurs nie wpadnie znow w spekulacyjne gry , bo szkoda by było. akcji mało, a chętnych do trzymania sporo, a bedzie wiecej... jeszcze postaram sie jutro na otwarciu dokupic jak sie da okazyjnie
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.