"Dlaczego więc Jago sprzedaje papiery po nieatrakcyjnej cenie? Po pierwsze - od dawna deklarujemy, że są na sprzedaż. Po drugie - wyświadczamy przysługę drobnym inwestorom, którzy mogą tanio kupić dobre akcje - ripostuje Maciej Niebrzydowski."
Dnia 2010-11-29 o godz. 09:57 ~anemik napisał(a):
> http://pb.pl/a/2010/10/12/Szesciu_chetnych_bada_Jago
> "Dlaczego więc Jago sprzedaje papiery po
> nieatrakcyjnej cenie? Po pierwsze - od dawna deklarujemy,
> że są na sprzedaż. Po drugie - wyświadczamy przysługę
> drobnym inwestorom, którzy mogą tanio kupić dobre akcje -
> ripostuje Maciej Niebrzydowski."
12.10.2010
> zamknięcie 1,51
WIDZICIE TERAZ WSZYSCY JAK BDA ZARZAD JAGO O DROBNYCH INWESTORÓW
JAK TANIO IM UDOSTEPNIA """DOBRE""' AKCJE - OJ JAKI ZARZAD DOBRY OJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSPANIALI !!!!!!!!!!!!1 CUDOWNI !!!!!!!!!!!!!!! DOJDZIEMY Z NIMI DO 20 GROSZY !!!!!!!!!!!!!!!
JACY DOBRZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W takim tępie po 600k dziennie to zostało 20 dni spadku tylko co dnia minus 5procent
do 40gr się wysypią a jak tylko po te 15 tyś to trzy miechy zjazd z rynkiem do ceny cennego też walorku BIOTON
Ale musi mieć teraz Maciej N. (mam nadzieję, że tak się będzie za jakiś czas pisac to nazwisko) wyrzuty sumienia za oszukanie inwestorów, jak żyć z takim ciężarem ?
Oszuści zwykle nie mają sumienia.Takich na GPW jest b.dużo.Dawni prezesi :Skipietrow rozłożył kilka firm budowlanych.Tras Tychy(obecny Trion) Mazur jedyną twórczością była emisja akcji przez dziesięciolecie.Ostatniej wazie padającej spółki do rady nadzorczej nazbierał znane osobistości z gazet i telewizji .
bez problemu może się znaleźć ktoś kto kupi ta spółkę za grosze i doprowadzi do normalnego stanu, wydaje mi się że na tym poziomie to nie ma sensu już sprzedawać, aby odzyskać kilka tys. złotych
przez łysego straciłem majątek (Stormm) w Jago juz nie wszedłem bo wiedziałem ,że to oszust - Poponuję łagodny wymiar kary = kastracja !!!!! Co Wy na to ??? Bez znieczulenia oczywiście !!!!