• A ostrzegałem. Autor: bankiet1972 [172.19.20.*]
    Na drogach jest coraz bardziej ślisko. Przechodzenie przez pasy jest coraz bardziej niebezpieczne. Statystyki wypadków są nieubłagane.
    Ostrzegałem.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    Ok.,ale kto odbiera te akcje,bo chyba nie ulica.Kasę potrzebują na przekształcenie oraz na wprowadzenie spółki na NC.Koło Jago kręcą się fundusze,oraz Hortex.Co o tym sądzisz,bo pisanie spadnie ,albo wystrzeli to 50 na 50 i każdy tak może.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: bankeir1972 [79.191.233.*]
    A ja uważam że jutro wzrośnie i pojutrze też . Od poniedziałku korekta .
    Jutro i pojutrze,to wzrośnie Ci jedynie brzuch.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: ~Irek [83.26.225.*]
    .................50 groszy............------------ i strata 35 baniek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zastanawia mnie Wasze zangażowanie.Może jesteście z jakiegoś funduszu,lub Hortexu i kupić tanio akcje to Wasz interes.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: ~jw [83.18.75.*]
    Zarząd nie sprzedaje.Ela kupuje a synuś robi wszystko,żeby było jak najtaniej.Jak kupi zamierzoną ilość ,synuś zrobi wszystko aby Jago było po 3.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: bankiet1972 [172.19.20.*]
    Hm... a nie zastanawiłeś się dlaczego nie zrobił tego przez ostatnie dwa lata?

Oj naiwniacy, naiwniacy.
    Spokojnie,troszkę zarobiłem i teraz obserwuję,a tego typu odzywki mnie nie wzruszają i na takich roszadach można ładnie zarobić,a wy macie w tym interes.
    Pamiętam,że Ela chciała wyemitować akcje Jago w zamian za akcje Elektrimu.Teraz mają kasę ze sprzedaży akcji Elka i kupią prawie za darmo.Co do wyników to papier wszystko przyjmie.Przyjdzie czas będą wyniki.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: ~Tomash [89.76.111.*]
    Pierwsza reakcja może być z poziomu np. 90gr ale to sie okaże, myślę, że na poziomach 70-90 gr. może da rade coś kupić.
    Pakiet wstępny nabyłem po 1,09,następny poniżej 1 itd.MN dobrze to przemyślał.
  • Pytacie kto to skupuje Autor: ~ślepy czy głupi [91.94.42.*]
    Ulica !!!
    Dają Wam info o tym, że ktoś kupił pakiet a właśnie wtedy gdy ktoś niby kupił zawsze idzie zwała. Dlaczego? Bo tym pakietem Was częstują
    Popatrzcie. Zawsze jak cena tak mocno spada to powinny obroty maleć a tu przy każdej sprzedaży pakietu obrót akcjami wzrasta.
    Każdy z Was myśli, że jest już tak atrakcyjna cena, że należy brać bo nastąpi odbicie a odbicia jak nie ma tak nie ma.
    Potem widząc jak cena leci na ryj, walicie w rynek też i następuje kumulacja wodospadu.
    Znów odkupujecie bo niby kumulacja na jednym poziomie a oni potem znów puszczają pakiet a ten znów idzie w rynek i następuje następna zwała
    Jak nie przestaniecie kupować to nie będą mieli komu puścić papier
    W ten sposób albo cena stanie albo kupicie sobie za 3-4 miechy tanio jak barszcz. wszak mają jeszcze ponad 4 mln akcji.
    Może z tymi miesiącami przesadziłem ale obserwować i nie kupować
    Dobrze Wam radzę.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: ~ucz się na błędach [77.222.225.*]
    Człowieku zobacz co było ze Stormm - to ci sami ludzie !!!!! Tam też kurs bardzo mocno spadł a potem gwałtownie odbił i szedł mocno w górę dopóki leszce nie zaczęły kupowć a wtedy Brzydki wywalił resztę akcji /// Ten sam sytem tu będzie mocne odbicie i jak wszyscy pomyśla no ...ufff to spadnie na 30 -40 groszt - Ja tylko ostregam !!!!!
  • Re: A ostrzegałem. Autor: ~Stefan [77.222.225.*]
    Zartząd Jago potwierdza w Parkiecie - Jest źle - będzie jszcze gorzej może za kilka lat będzie lepiej - to oznacza ,że kurs może sięgnąć 30 - 60 groszy !!!!! Ostrzegam Stormm Niebrzydowskiego spadł z 17 zł na 60 groszy ile to procent ?????
  • Re: A ostrzegałem. Autor: bankeir1972 [83.5.201.*]
    Kolego bankiet1972 , musisz uważać bo jakaś łajza podszywa się pod Cie i pod Mnie.
  • Re: A ostrzegałem. Autor: bankiet1972 [89.79.32.*]
    Hehehehe :-)
  • Re: A ostrzegałem. Autor: ~Stefan [213.77.7.*]
    Ostrzegałem.
    Stormm Niebrzydowskiego spadł z 17 zł na 60 groszy to co Jago też nie spadnie ??? Policzcie ile % spadł STORMM Jago może też spaść choć połowe tego !!!!
  • SAMI NAKRĘCACIE SPIRALĘ SPADKU... Autor: ~targel [178.235.84.*]
    Będzie jeszcze zgrzytanie zębami przez własna głupotę...
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.