• i co dalej z tą LENA ? ? ?..... Autor: ~tref [87.206.27.*]
    Wiele osób ubranych po 2.15 -2.70, spółka w bardzo dobrym segmencie, na rozwijającym rynku LED-owym, wyniki coraz lepsze, nierentowne interesy sprzedane, AT w każdym okresie sygnalizuje wzrost. OFE siedzi. W połowie listopada rekordowy obrót. Akcja kosztowała kiedyś 13PLN

A tu co mamy, 1 dniową podbitkę słupów, zero obrotów, i krótko terminowy trend spadkowy, psychologiczne 2PLN przebite na moment. Minimalny popyt. Zero informacji ze spółki.

Jakie będą scenariusze ? formacja spodka przy obrocie 100K ? czy może jakiś grubas ruszy kurs na 4 PLN ?

Myślę, że ktoś tu coś kombinuje. I mam nadzieję, że nie będzie scenariusza jak z KAREN
    http://stooq.pl/q/?s=kar&c=1m&t=l&a=lg&b=0
  • Re: i co dalej z tą LENA ? ? ?..... Autor: ~z5 [88.156.45.*]
    No całkiem dobrze się broni i jest dużo ciekawiej jak wczoraj.Myślę,że zakończy na plusie.W końcu ci co kupowali to wiedzieli ,ze kupują spółkę z potężnym wzrostem zysku
    co w tych czasach jest rzadkością.
  • Re: i co dalej z tą LENA ? ? ?..... Autor: ~dr_spike [109.196.124.*]
    koles jakie slupy przy takim FF to ja moge sobie kursem sterowac kupujac po 30-40k szt. sam od siebie tutaj slabi wywalają i jeszcze do tego fundy sa zapakowane i to one sypia jak rynki swiatowe maja padake
[x]
LENA -0,89% 2,22 2026-05-18 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.