• Cypr = czerwona lampka Autor: ~AS [213.134.174.*]
    Wg mnie to nie oznacza nic dobrego.

Chciałbym się mylić, ale może to być podstawka pod groszowe emisje i różne inne przewały.

Powtarzam: chciałbym (chcę) się mylić, ale cypryjskie fundy powiązane z zarządem kojarzą mi się wyłącznie z dymaniem akcjonariatu.
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~wanad [83.27.20.*]
    Chciałbyś się mylić ? Niby dlaczego ? Sprzedałeś, więc będą Cię cieszyć spadki. Dopiero poujadasz sobie, jak spółka poleci teraz na 10 groszy :))
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Też tak pomyślałem, ale może chodzić również o zwykłe machloje podatkowe, dla pozostałych akcjonariuszy obojętne. Zobaczymy za jakiś czas. W razie czego zawsze można się przesiąść na Mabion;)
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~maxx [213.199.222.*]
    najgorzej jak ciemna masa nie potrafi przeanalizować informacji i sieje zamęt..sprawdziłes czym sie ta spółka zajmuje? to nie zaden fund ! produkują maszyny do pakowania prózniowego . EUI już załatwia sprawy zwiazane z produkcją a zamiast robic dodatkową emisję akcji i robić groszowe ceny to Zarząd woli oddać jako zapłatę część swoich akcji...zastanów się dlaczego ktoś wolał akcje zamias kasy? mówi ci to coś?
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Jasna maso - po pierwsze firma o której piszesz mieści się w Holandii a nie na Cyprze, więc to nie ta sama (jest zresztą sporo innych firm tej nazwie) A poza tym wysil się trochę i pomyśl - pozbyłbyś się mniej więcej połowę posiadanych akcji za to aby taniej/za darmo spółka miała opakowania )bo rozumiem że o tym piszesz?).
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~wanad [83.27.30.*]
    Moim zdaniem, ktoś te akcje wkrótce odkupi. Amerykanie ? Cypryjska spółka, to tylko ominięcie podatków.
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: sena9 [109.110.223.*]
    spółka jest zarejestrowana na Cyprze, wyraźnie podane jest w komunikacie 'z siedziba na Cyprze" nie czytacie a wyjecie
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~aaaaa [83.6.54.*]
    Czyli prosto mówiąc jest to wehikuł podatkowy . a nie pośrednik dla Kowalskiego
    Cena też nie będzię grosikowa jak przy sprzedaży praw poboru
    gdzie było wielkie halo , a wtedy podobnie omijano fiskusa
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    Powyższy tekst stanowi osobistą opinię autora i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna/sprzedaży papierów wartościowych w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Min. Fin. z dn. 19.10.2005r.
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~xx [87.96.76.*]
    wg mnie to ciekawe info..moze oznaczać, ze będzie.bogaty inwestor
    chyba faktycznie niedługo pojawi się jakieś bardzo interesujące info....
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~euirich [95.160.123.*]
    hmm.....sam nie wiem co myslec. wydaje mi sie raczej pozytyw. Tylko dlaczego cypryjskie? :)......wedlug mnie stoi za tym ktos wiekszy i niebawem dowiemy sie o wiekszych transakcjach kupna EUI.......cypr to wedlug mnie przykrywka sluzaca do ominiecia przepisow podatkowych (to moje domysly)..........amerykanie??
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~AS [78.133.192.*]
    Ostrzegałem...

Sprawdźcie sobie, jaki wtedy był kurs.
  • Re: Cypr = czerwona lampka Autor: ~xtrader [156.17.35.*]
    ja tez pisalem wowczas kupowac kupowac bedzie oddawac po 20-30 gr :D
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.