Po czym wnosisz po tym, że koniec roku i komuś zależy na stracie. Najgorszy gniot przez którego mam tylko kłopot od 4 lat, gawno jakich mało.Chyba dobrze mówią, że ten Bajer się nie nadaje do biznesu. Chociaż jak się gdzieś pokaże, dobrze wygląda nawet za dobrze jak na faceta.
Panowie,
obserwuję ten papier od jakiegoś czasu i jak zbliży się do 2,00 to sam w niech z chęcią wsiądę,
co do dzisiejszego wybicia to nie wiem czym ono jest spowodowane, może kolej przyszła na BL?
XYZ,
piszesz, że masz kłopot z BL od 4 lat, czyli musiałeś wskoczyć w przedziale 2,00-10,00 (chyba że liczysz miesiące, hehe), to później były 21pln!!!!!! jak nie wyskoczyłeś przy nawet 100% zarobku to jesteś hmmmmmmmmmm chciwy? i za dużo chciałeś, no a teraz jesteś sporo sporo w plecy nawet jak nieźle uśredniałeś,
ja mam między innymi Triona i możecie zerknąć jak ciekawie się na nim zapowiada, przyszłość Triona będzie jasne do 06.12.10 więc już tuż tuż, a POTENCJALNY zarobek %%%%,
będziecie mieli czas i ochotę poczytajcie, a broń boże nie naganiam na kupno, wasza decyzja
dobrze że są tacy optymiści jak ty, nie miałem okazji wyskoczyć, ponieważ miałem 14zch, Najpierw wyrolowali nas na parytecie na 04.pro a teraz nazywamy się BAJELlION. WCHODZIŁEM PO 4,20 W ZACHA PARYTET 2,2-1 HAHA. Czyli teoretycznie mając 10 tys akcji zacha dostałem 4,5 z kawałkiem tego śmiecia tzn to i tak jedna klika. Ale wchodząc teraz, możesz liczyć na zarobek. Jednak dobrze się zastanów w tej spółce nic się nie dzieje. Są jakieś infa, nawet ze dwa razy do roku:) Proszę również nie podsumowywać, nie nalezę do ludzi kłótliwych, co się często obserwuje na forum. Godzę się z porażką i liczę że za jakieś dziesięć lat, firma ta będzie się liczyć, ale nie teraz. teraz zarabiają, ale wiadomo kto.
ahaaaaaaaaaaaaa, no aż tak głęboko nie poszperałem, z tego co mówisz to nieźle was wkręcili, sorry za tego CHCIWCA:)
jak się skuszę to za jakiś czas i długoterminowo,
póki co główne papiery to KOV (długoterminowo), TRION - teraz będzie się działo, zapraszam na lekturę bo jest szansa na niezłe odbicie, jest kilka warunków oczywiście
poczytasz, przeanalizujesz i jak masz kasę zdecydujesz
pzd