• Wybicie Autor: ~brzozak [188.47.167.*]
    Myślę, że wybicie już bardzo blisko,i to na 3,50 się nie zakończy.
  • Re: Wybicie Autor: ~xyz [178.36.37.*]
    Po czym wnosisz po tym, że koniec roku i komuś zależy na stracie. Najgorszy gniot przez którego mam tylko kłopot od 4 lat, gawno jakich mało.Chyba dobrze mówią, że ten Bajer się nie nadaje do biznesu. Chociaż jak się gdzieś pokaże, dobrze wygląda nawet za dobrze jak na faceta.
  • Re: Wybicie Autor: ~simon [79.186.49.*]
    Panowie,
    obserwuję ten papier od jakiegoś czasu i jak zbliży się do 2,00 to sam w niech z chęcią wsiądę,
    co do dzisiejszego wybicia to nie wiem czym ono jest spowodowane, może kolej przyszła na BL?

XYZ,
    piszesz, że masz kłopot z BL od 4 lat, czyli musiałeś wskoczyć w przedziale 2,00-10,00 (chyba że liczysz miesiące, hehe), to później były 21pln!!!!!! jak nie wyskoczyłeś przy nawet 100% zarobku to jesteś hmmmmmmmmmm chciwy? i za dużo chciałeś, no a teraz jesteś sporo sporo w plecy nawet jak nieźle uśredniałeś,

ja mam między innymi Triona i możecie zerknąć jak ciekawie się na nim zapowiada, przyszłość Triona będzie jasne do 06.12.10 więc już tuż tuż, a POTENCJALNY zarobek %%%%,
    będziecie mieli czas i ochotę poczytajcie, a broń boże nie naganiam na kupno, wasza decyzja
  • Re: Wybicie Autor: ~xyz [178.36.37.*]
    dobrze że są tacy optymiści jak ty, nie miałem okazji wyskoczyć, ponieważ miałem 14zch, Najpierw wyrolowali nas na parytecie na 04.pro a teraz nazywamy się BAJELlION. WCHODZIŁEM PO 4,20 W ZACHA PARYTET 2,2-1 HAHA. Czyli teoretycznie mając 10 tys akcji zacha dostałem 4,5 z kawałkiem tego śmiecia tzn to i tak jedna klika. Ale wchodząc teraz, możesz liczyć na zarobek. Jednak dobrze się zastanów w tej spółce nic się nie dzieje. Są jakieś infa, nawet ze dwa razy do roku:) Proszę również nie podsumowywać, nie nalezę do ludzi kłótliwych, co się często obserwuje na forum. Godzę się z porażką i liczę że za jakieś dziesięć lat, firma ta będzie się liczyć, ale nie teraz. teraz zarabiają, ale wiadomo kto.
  • Re: Wybicie Autor: ~simon [79.186.49.*]
    ahaaaaaaaaaaaaa, no aż tak głęboko nie poszperałem, z tego co mówisz to nieźle was wkręcili, sorry za tego CHCIWCA:)
    jak się skuszę to za jakiś czas i długoterminowo,

póki co główne papiery to KOV (długoterminowo), TRION - teraz będzie się działo, zapraszam na lekturę bo jest szansa na niezłe odbicie, jest kilka warunków oczywiście
    poczytasz, przeanalizujesz i jak masz kasę zdecydujesz
    pzd
  • Re: Wybicie Autor: nifek [192.168.50.*]
    Dnia 2010-11-25 o godz. 22:18 ~brzozak napisał(a):
    > Myślę, że wybicie już bardzo blisko,i to na 3,50 się nie
    > zakończy.

miałeś czuja, dziś ostra jazda , spore obroty i prawie 7% do przodu. Może sprzedali VIS za prawie 200mln, ale byłaby ładna jazda
[x]
SOHODEV 0,00% 0,14 2026-04-13 11:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.