• Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: volky [80.55.164.*]
    http://gielda.wp.pl/POD,6,a,1,b,1,c,11,index.html?P[numer]=12884478&P[obr]=pa

z tego co mi wiadomo
    to jutro odbędzie oficjalny pokaz SNIPERA na PS 3

kolega jeden będzie to jakaś relacje zrobi .... :)
    co i jak
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~b.. [83.143.101.*]
    To następne dobre info po rekomendacji.Kurs powinien zareagować,zobaczymy.
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: volky [80.55.164.*]
    Podobno wersja na PS 3 (tak ktoś pisał gdzieś kilka tygodni temu )
    ma być lepsza niż wersja na PC
    z pewnością błędy będą już poprawione
    a czy np grafika lub jakieś inne zmiany będą widoczne już na pierwszy rzut oka
    to się okaże ale...
    to jest swego rodzaju prezentacja siły :) CITY
    (tak jak korance rakietami strzelają :) tak CITY informacjami )
    mówiąca nam że mają Snipera na PS 3 i będzie premiera zgodnie z planem
    Zresztą czasu mieli dużo (bo pierwotnie właśnie premiera była zapowiadana na święta )
    i kasy więcej mają ... może na lepszym oprogramowaniu robili i przy większej ilości speców

• Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~elza [195.205.15.*]
    Dobrze mówisz Volky. Info o Sniperze i tym co będzie miał w sobie jest na stronie City:
    http://www.city-interactive.com/index.php?m=news

Postaram się napisać parę słów jeszcze w piątek, a przez weekend może się uda coś więcej i podsumowanie :)
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~boguś [212.106.158.*]
    Koledzy poczekajcie z tym pociągiem...zarobie na cognorze i wracam z kapitałem na cia
    oczywiście powiększe moj dotychczasowy pakiecik
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~RE [93.105.156.*]
    za oknem śnieg
    a ja rosnę i rosnę :)
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~Lukasz [83.21.247.*]
    a chwilowo to co teraz obserwujemy na notowaniach to co to ma byc? przystanek? chwilowy brak wiary? kurcze, czeu Ci lludzie sa tak slabi..
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~irson [195.205.77.*]
    to pazernosc i debilizm.... im szybciej pozbedziemy sie tych szczurow tym szybciej bedziemy rosnac...
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~Lukasz [83.21.247.*]
    dokladnie.. ehhh
    i za duzo DT-ow po kilku dobrych informacjach
    ja wracając do starej myśli wolę spokojne wzrosty ...
    bo gdybyśmy np raz złamali górne widła to by wróciło tu całe stado :)

niech sprzedają DT potem będą odkupywać ...
    zresztą tych na krótką metę coraz mniej na nasze szczęście.
    kto jest już dłuższy czas to i będzie trzymał kasę w takiej spółce spokojnie dłużej
    Np w tym tygodniu od 22 zł do 25zł w porywach jesteśmy
    więc to zarobek rzędu 10 % (nawet przy 24,50)
    mi to pasuje codziennie małymi kroczkami
    Stabilnie ...po cichu :).

Elza pamiętaj jakieś fotki porób...jak będziesz. Potem krótki felietonik o tej prezentacji :).

swieta prawda....;o)
    z elza bede miał kontakt telefoniczny więc jak cos będzie wiadomo co na tej konferencji i nie będzie musiał wyłączyć komórki to napisze
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~Lukasz [83.26.42.*]
    To super, jak tylko bedziesz cos wiedzial to podziel sie. A technicznie co sadzisz o kursie? Nie przebilismy(jeszcze) gornych oporow tych 25 zlotych.. i co, czy Ci gamonie teraz znow beda sprzedawac? I bedzie powrot na jeden poziom nizej? I jak myslisz, kiedy City zacznie skupowac akcje?
    Prezentacja zaczyna się o 10
    Elza dzwonił przed chwilką :D
    Aktualnie testują sprzet i przygotowują się do prezentacji
    Przyszedł prezes ...
    podobno na pierwszy rzut oka wygląda to bardzo ładnie z tego co widział w trakcie prób :P
    Jest to pierwsza prezentacja na świecie
    następna odbędzie się za tydzień w USA

Spotkanie jest bardzo kamerlane bo tylko 13 osób

Ok co do gry
    cena będzie podobna jak na XBOX360
    czyli (i zyski z każdej sztuki też, dodatkowo oznacza to konkurencyjną cenę bo będzie niższ od hitów innych producentów)

Pracuje podobno ładnie i nie tnie się. Gra będzie dłuższa bo została rozbudowana do 20 misji + pojedynek snajperów

Niestety więcej nie mogłem wpisywać wcześniej bo miałem do przeszkolenia ludzi .... Elza wam napisze trochę a podobno jakiś artykuł w poligamii będzie.
    Z tego co ważne to planują na PS 3 SPRZEDAĆ 250 tys sztuk SNIPERA
    ile z tego zarobią licząc małą marżę pośredników lub sprzedawców ?
    tak lekką ręką licząc by wychodziło około 8-10 mln zł
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~Elza [83.9.26.*]
    W telegraficznym skrócie.
    Na Polygamii jeszcze nie ma artykułu na temat konferencji, ale jak tylko się pojawi wrzucę Wam link.
    Z wizyty na konferencji jestem zadowolony. Gra działa i to bardzo płynnie, nie mam porównania do wersji z PC i Xbox, ale postaram się to nadrobić na otrzymanym od City egzemplarzu. Z perspektywy gracza wygląda to fajnie, a już biorąc pod uwagę cenę w jakiej sprzedawany jest Sniper, to powiem że wskaźnik Cena/Jakość jest bardzo zadowalający. Jest to po prostu dobry kawał gry za dobre pieniądze i moim zdaniem model ten świetnie się sprawdza.
    Gra ma trwać dłużej niż przeciętne produkcje w tej chwili na rynku, gdzie tendencja czasu gry jest spadkowa (już nawet 6h zajmują niektóre tytuły) - jest to dodatkowy plus, bo ludzie co raz bardziej są niezadowoleni z płacenia za gry dużej kasy i krótkiego przy tym czasu zabawy.
    Z tego co mi mówili poprawiono wszystkie rzeczy na które narzekali gracz i ogólne moje wrażenie jest takie, że firma naprawdę zwraca uwagę na opinię społeczności (bardzo dobrze to wróży na przyszłość).
    Alien Fear w produkcji na silniku Unreal 3 i idzie całkiem dobrze.
    To samo tyczy się Snipera 2, w dużym stopniu zaawansowania. Grafika na wykończeniu, a z silnikiem Cry Engine 3 nie mają większych problemów.
    Bardzo ważną dla mnie rzeczą był Concept Art, czyli to od czego tak naprawdę zaczyna się wizualna strona gier. Z bezpośredniej rozmowy dowiedziałem się, że projektami postaci, przeciwników, lokacji itp do Alien Fear i Snipera 2 zajmowało się... Massive Black.
    Większości z Was może to nic nie mówić, ale powiem że jest to najwyższa światowa półka w tej branży, o czym jak przyznał mój rozmówca City do niedawna mogło sobie tylko pomarzyć.
    Massive Black i parę innych firm/osób-instytucji gwarantuje najwyższy poziom przygotowania od strony wizualnej. http://www.massiveblack.com/MBwebolution/projects.php
    Massive Black maczało palce przy chociażby (wierzchołek góry lodowej): Dragon Age, Bioshock, Killzone 2, Quake 4.
    Powiem szczerze, że gdy usłyszałem te informacje z wrażenia musiałem usiąść.

Giełda to jedno, a produkcja gier to drugie, chociaż wyniki w tym drugim przekładają się na to pierwsze. Udało mi się poznać firmę bliżej i to jacy ludzie tam pracują.
    Jak do wszystkiego należy podchodzić z rezerwą, ale to co już wiem niech się spełni w 50% i będę zadowolony.
    Nie naganiam, każdy ma swój rozum. Ja bardzo pilnie spółce przyglądam się od dłuższego czasu i aktywnie przyglądać się będę.

W razie pytań, chętnie odpowiem na ile będę potrafił.
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~arek [77.252.74.*]
    ja mam pytanie do Ciebie Elza...pewnie trudno na to odp ale...jak myslisz jak sie bedzie kurs kształtował w bliskiej przyszlosci? czy mamy szanse na cene powyzej 30 zł do konca roku? firma ma super wyniki..super informacje dotyczace przyszlosci a kurs dalej sie kisi...
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: ~robmit [88.156.99.*]
    Bardzo duzo informacji jest juz w cenie i nie ma jak rosnac. Z kursem moze dziac sie wszystko. W najblizszej przyszlosci to raczej beda ruchy na poziomie 23-25.
  • Re: Prezentacja SNIPERA w piątek Autor: volky [78.88.55.*]
    nowe informacje nie są w cenie ....
    ale będą jak wróci popyt na CITY :).
    Mi to się kojarzy z czerwcem w dniu premiery SNIPERA kurs nawet nie drgnął
    a jak było po 12 zł wszyscy zaczęli się interesować i kupować :P
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.13.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CIGAMES -1,13% 3,06 2025-09-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe