• słuchawka milczy Autor: ~Konstanty [91.94.182.*]
    Dziś zadzwoniłem do VIV na nr podane na stronie internetowej by porozmawiać o projekcie filmu i działalności spółki. Chciałem rozwiać wątpliwości, jakie mnie naszły przy przeglądaniu raportów VIV. I co? I nic, nikt nie odbiera.

Przy okazji zauważyłem, że strona VIV jest fatalnej jakości i na dodatek od dawna nie aktualizowana!

Czyli z jednej strony hurra komunikaty, a z drugiej typowo skrzecząca (milcząca) rzeczywistość. Myślę, że ta spółka jak na razie jest produktem wyłącznie PR-owym. Zobaczymy do końca roku co z tego wyjdzie
  • Re: słuchawka milczy Autor: ~666 [109.243.50.*]
    jak sie dobrze postarasz to pod koniec roku będzie 0,06
  • Re: słuchawka milczy Autor: ~xyz [83.24.15.*]
    Rowniez dzwonilem i nic.
  • Re: słuchawka milczy Autor: ~kuniktravel [46.112.254.*]
    Kunik siedzi już na kajmanach z waszą kasą i smieje się głośno czytając forum visiona
  • Re: słuchawka milczy Autor: ~Ciufik [80.238.126.*]
    Napisz do Endriu - to jedyna dotąd osoba która rozmawiała z Prezesem. On przedstawi Ci świetlaną przyszłość i przeogromny potencjał firmy. O dziwo tylko jemu udaje się dodzwonić ale nie ma się co dziwić wazelina aż kapie z każdego nowego napisanego przezeń postu.
    Nie pytaj tylko o fakty (trailer, wirtualny aktor, zatrudnienie, wiążące umowy) bo o nich się nie dowiesz. Daj się po prostu uwieść jego opowieściom. To hipnotyzer....
  • Re: słuchawka milczy Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Wszystko na tacy .....
    Może jeszcze zainwestować wam pieniądze z gwarancją zysku 1000%

Ciufik powiedz że dalej nic nie wiesz o współpracy z Platige Im.

Ynwestory -

EP
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.