Hamulcowy i porządkowy.
Tymi pakietami pewnie usiłuje utrzymać kurs w wyznaczonym korycie.
Mali nie przeskoczą a jak będzie coś grubszego to to ich nie powstrzyma.
Kurs spółki porusza się w trendzie bocznym, ale mam wraŜenie, iŜ papier wybije się w górę. NajbliŜszy opór
znajduje się na 17,50, ale znacznie większą wagę przywiązywał będę do poziomu 18,81. Ewentualne
przebicie tego pułapu będzie zwiększało prawdopodobieństwo zakończenia korekty na walorach spółki, co z
kolei winno stwarzać przesłanki do silniejszej zwyŜki. Kolejne opory to 20,35 oraz 21,65, a w przypadku
pokonania tego ostatniego będę liczył na test 24,34. NajbliŜsze wsparcie to 16,55, a w razie jego
przełamania popyt winien pojawić się na 16,04. Kluczowe wsparcie znajduje się na 15,10.
Interpretacja wykresu: POZYTYWNA
Dnia 2010-12-21 o godz. 11:19 ~Flacha napisał(a):
> Tak jak mówisz...
Cały czas połykane są duże pakiety i nie
> sądzę aby był to dla nas zły sygnał :).
Dokładnie to...dla nas dwoch :)
po ilosci watkow nie widac jakos zainteresowania spoleczka
ale to i dobrze
niech sie powoli pnie do gory a po jakims mocniejszym wybiciu mozna bedzie spokojnie odsprzedac tym co to dopiero po wybiciu sie zainteresuja :)
Zacząłem się zastanawiać co się dzieje i tak m się wydaje, że może to być spowodowane bardzo dobrymi wynikami na koniec roku.
Wyniki prawdopodobnie będą zaje*** z uwagi na osłabianie się walut a to był jeden z głównych powodów słabych wyników poprzednio. Decora ma dużo kredytów w USD i EURO.
Waluty jak najbardziej miały wpływ
co do wynikow zobaczymy w IIIq niby spadek r/r ale jednak ZYSK
zainteresowanie rosnie bo spoleczka z malym ryzykiem a za to z duzym potencjalem rozwoju co sie oczywiscie przelozy na wycene kursu wystarczy byc cierpliwym
Dnia 2010-12-22 o godz. 14:54 ~K&K napisał(a):
> W reszcie, trzymam Decore w portfelu od 6 miesięcy już
> miałem dość. Ale chyba będzie się opłacać ;) pozdrawiam
> kolegów.
Przełamanie trendu spadkowego i wszystko w temacie
Dwie dyszki na horyzoncie
tegoroczny max poza zasiegiem ale Mikus jeszcze moze podgoni reniferki
zatem skonczymy rok niezle a "efekt stycznia" moze jeszcze cos nam przyniesie :)