• CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~kleks [87.205.140.*]
    Lubicie się przeciez bawić po 1000 szt albo po 11 szt ! Dawac,sypać ile wlezie (hahahaha)
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~kleks [87.205.140.*]
    Niedługo pod święta będziecie pompowac a ja oddam spowrotem akcje (hahahahaha)
    Naprzód,oddawac po 0,25 zł
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    do świąt jeszcze daleko a tobie kleks udzieliła się już ta atmosfera. błędnie założyłeś że na tym shicie coś zarobisz będzie przeciwnie oddasz znowu. Obroty od paru dni jak na to gówno całkiem spore i jestem przekonany że to tymoch albo któryś jego koleżka sypią i nie informują o tym bo sami to odbierają starając się udowodnić płynność tego gówna licząc na pore groszy od drobnicy.

pozdrowienia dla stefana który zbierał z zadowoleniem po 0,37.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~kleks do apol1976 [87.205.140.*]
    Prawdą jest ,że sporo na tym straciłem ale tez sporo odrobiłem (np - miałem VIC po 0,04 zł i ..góra) , potem różnie kupowałem .Generalnie dużo odrobiłem i część akcji IFY juz zapakowałem ,ale tym razem przygotowany jestem na dalsze spadki na nim.Jak spadnie nic mi się nie stanie złego.
    "Apol" - kupiłem IFY na debiucie bo wogóle nie zaglądałem w prospekt,tak na pałe kupiłem. Przyznawałem sie do tego i nikogo za to nie winiłem oprócz samego sk....na Tymocha ewentualnie.
    Odrobiłem juz prawie wszystko na innych spółkach.
    Teraz kupuje i dokupię jak trzeba przy spadkach.
    Odbije sobie te ścierwo teraz , z nawiązką. Nie spadnie już - zobaczysz!!!
    Teraz info o nowym prezesiku i bajer w postaci jakiejś tam strategii i walimy spekulacyjnie w górę. WSPOMNISZ MNIE TYM RAZEM!!!

OGLĄDAJ CO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO W PRZYSZŁYM TYGODNIU.

pozdro
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    w przyszłym tygodniu zupełnie nic się nie stanie. no ale poczekamy zobaczymy.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~CDMPKOSA [83.11.53.*]
    A JAK SIĘ QRWO STANIE TO CO NAPISZESZ ?PRZEPRASZAM? JA PIERDOLE NA WSZYSTKICH WĄTKACH TO SAMO JEDEN WIELKI MAFIJNY PRZEKRĘT NIEROBÓW PSEUDO MAKLERÓW FUJ BRZYDZE SIĘ WAMI
    jak się tak stanie to powiem przepraszam cioto.
    widzę że ciotka wtopiła i ma pretensje do całego świata. naucz się debiku mieć pretensje do siebie a nie obwiniać innych za soje danie dupy. leszczu stefanie.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~CDMPKOSA [83.11.53.*]
    TE QREWKO TYLKO MI TU STEFANEM NIE WYJEZDZAJ PIZDO NIEMYTA
    debil. koniec dyskusji.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~kleks [87.205.141.*]
    Witam was wszystkich!
    Dajcie sobie na luz z tym ubliżaniem, przecież wszyscy siedzimy w tym bagnie typu GPW.

Jednemu idzie lepiej ,drugiemu gorzej. Nie ma co sobie prawić komplementów , nie ładnie chłopaki.
    Zawsze jest tak,że taki h.j (patrz np - Tymoś) oszukuje ludzi a akcjonariat ze złosci dogryza sobie nawzajem.
    Olac gnoi , sprawiedliwosc ich dopadnie ,prędzej czy pózniej. Musimy sie trzymac razem i wymieniac poglądami,a nie dogryzac sobie.

Jedziemy niedługo spekulacyjnie na 0,40 zł
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~krakus [83.23.186.*]
    Infinity&Victoria ciekawe kiedy przesiądą na Infi?
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~do krakus kleks [87.205.141.*]
    Nie rób jaj, na VIC mozna sie pobawić a na IFY jedynie modlic się na cuda.
    Tymoch to prawdziwy zbawiciel,ciekawe jakie prognozy znowu wymyslą tym razem. Stawiam na eskadrę mysliwców międzygwiezdnych i utylizacje odchodów w przestrzeń kosmiczną. Ciekawa wizja IFY póki co.
    Tak na powaznie to na IFY odbicia odbywają się nie często,nastepne odbicie spekulacyjne pod Świętego mikołaja. Członkowie musza kupic prezenty dzieciom,więc będzie okazja.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~krakus [83.23.186.*]
    Infinity i victoria to jeden i ten sam właściciel Jan&Andrzej więc nie gadaj a nabieraj jak dają po taniości
    dzisiaj malo oddali po 0.25 ale cierpliwie czekam
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~do krakus kleks [87.205.141.*]
    Witam! VIC ładnie poszedł,ale tego można było sie spokojnie domyslać.
    Co do IFY "krakus" to musi być podstawa do wzrostów bądz odreagowania troche.
    Powiedz tak szczerze - co ta spółka robi ??????Czym sie teraz zajmują????
    Z czego czerpią zyski???????
    zadam tylko jedno pytanie ????co robi Polrest?a pojechaliśmy z 40groni na 1.20 teraz mały odpoczynek i wystartujemy dalej!! pamiętaj że na Vici siedzą chłopy od Infinity wiec nie zaszkodzi skupic troszkę walorka po 25gr Zapamiętaj Infinity jest na NC może trochę pokręcili o dzień dobry ale kto tu nie kręci....!!!Pamietajmy Infinity jest bez długów trzeba pomysła a kasa sama przyjdzie na rynek Ps.rozmawiałem kilka dni temu z Janem będzie o.k.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~do krakus kleks [178.37.147.*]
    Własnie dlategop kupiłem IFY częściowo ,czysto spekulacyjnie. Licze się oczywiście,że może również spaść do 0,01 zł !!!!!
    Mam dzis kilkanascie razy więcej aniżeli w debiucie, oczywiście dokupie tylko wtedy jak spadnie sporo niżej.Póki co się trzyma i niech tak zostanie. Po mojemy ładuje sie ktoś powolutku,zna sytuacje i wie co i jak w spółce. Ma czas i robi to powoli i w sprytny sposób.
    Musza wkońcu powołać prezesa i podac jakąś strategię inaczej po nich, w co watpię.
    Zmienią profil działalności i zaczna od nowa,oby tylko bez oszustw i kłamstw !!!
    NAJWAZNIEJSZE BY NIE BYŁO TAM BANDYTY TYMSIA.

pozdro
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~do krakus kleks [87.205.129.*]
    Witam kolegę!
    Jezeli chodzi o VIC to do przewidzenia były wzrosty na tej spółce. Czekali na finalizacje i poza tym klepneli emisje po 0,05 zł . Wlazłem po 0,04 zł i dopóki nie wprowadzą akcji w rynek cena poszła w góre. Gdy wejdą w rynek zobaczysz jak wróci na dół spowrotem.
    Dzis ubieraja innych na górze a jak wejdą akcje z emisji ludzie zaczną realizować zysk spory ( mając po 0,05 zł sporo akcji sam bym wywalił po 0,20 zł na przykład)
    Tak czy inaczej zabawa trwa dopóki dopóty nie ma akcji w obrocie z nowej emisji.

Co do IFY ,wcale nie muszą przejść na IFY bo nikt nie jest głupi by bez powodu kupować spółkę,która nic nie robi. Każde wybicie bez informacji to ruch spekulacyjny i kto to ma kupowac? Kogo znajdą chętnego wyżej skoro ruch będzie bez powodu?
    Dlatego uważam,że pora na informacje o nowym prezesie i jakiejś tam strategii (bez znaczenia,czy piszą prawdę czy nie).Moim zdaniem podadza jakies info pod ruch w gore by mogli zarobic trochę kasy na świeta i prezenty.
    Stąd tez sądzę,że właśnie ktoś ładuje do wora powolutku i czeka na odpowiednią chwilkę. Napewno pomogą państwo z VIC w pompce.Warto za tem ładowac po 0,25 zł.

pozdro
    pozdrawiam !! bedzie O.K.
  • Re: CZEMU NIE ODDAJECIE PO 0,25 ZŁ JAK MACIE OKAZJĘ? Autor: ~do krakus kleks [87.205.129.*]
    Musi byc lepiej bo gorzej już nie może być!!!!
    Czekamy na info i mam głęboka nadzieję,że zalezy im na dalszym prowadzeniu działalności gospodarczej,inaczej pozamiatana sprawa.
    Apropos - co z tymi 100 000 zł , zajeli majatek i zabiorą ta kasę?
    Co będzie mieć IFY wtedy?
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.