W tym może nie ale w przyszłym tygodniu 5 z przodu pewne. Wtedy powoli będzie można się zastanawiać gdzie się zredukować, żeby badawczo trochę podebrać. Po 4 zł będzie można wchodzić ostro.
o jakiej drodze kolego piszesz-chyba do nieba-obroty jak w warzywniaku.dawac go na 5 niech sie chlopcy nabiora a potem lot w przestworza z moritzami -a tam dadza nam piekny koncert-z chopinem.beethovenem i innymi -wszystko kryjemy z emisjii z 2007-jak sie bawic to na calego-zyje sie raz
ja trace glowe-chyba zartujesz-mowisz chyba o tych co teraz za darmo sprzedaja-to jest ich problem.ja mam swoj plan i sie go trzymam-a ze perelka byla po 9.4 a nie jest po 6-to mnie nie ziebi i grzeje.to jest inwestycja w warosc i nikt mnie nie przekona-decyzja zostala dawno podjeta i jej nie zmieniam-tak samo jak na innych spolkach-po prostu plyne z rynkiem/pozdro
Sprzedasz, sprzedasz tą swoją wartośćnie po6 zł to po 5zł, a może nawet po 4 zł (ja wtedy od ciebie kupię). Coś czuję, ze prezes szykuje coś jeszcze dla swoich wiernych mniejszościowych akcjonariuszy i poczęstuje ich jeszcze wtym roku.