• perspektywy Autor: ~BUDOWLANKA [78.8.104.*]
    zwróccie uwagę, że to sypanie to jest prawdopodobnie na obniżenie kursu.
    Z mojej analizy wychodzi, że dobra cena dla kupna to 17 gr , a obecnie jest dużo po niżej tej granicy.

Druga sprawa, to zauważcie, że , żeby wejśc na rynek głowny musi być spełnionych kilka zasad tj. obrót 100 tys , kurs 44 gr . i 5 mln akcji dodatkowo na rynku, bo teraz z moich obliczen braku wlasnie tyle.

1 czynnik spelniony , obroty sa ost po 100 tys,
    2 czynnik sie spełnia , ktoś kupuję żeby wybić kurs

ktoś potwierdza moje zdanie?
  • Re: perspektywy Autor: ~BUDOWLANKA [78.8.104.*]
    i nawet jak dokupie "trochę" żeby uśrednić swoj kurs to kursu nie dźwignę, bo ktoś bedzie wywalał a za nim reszta :(
  • Re: perspektywy Autor: ~samm [78.8.66.*]
    --Zawiodłem się na tej społce nie spodziewałem się takiej masakry
    ale też jestem tego zdania ze kurs jest specjalnie zaniżany
    i w peryspektywie czasu sytuacja sie zmieni(na lepsze).
    Nic nie wskazuje na to żeby spółka miałaby( jak to niektórzy piszą)ogłosić upadłosć.
    Ktos spekulacyjnie zaniża kurs i gra na zniechecenie,zresztą strach jest już tak wielki
    ze dzisiaj na fiksie nie zebrano nic po 0,14 tak tak,lokalizacja dołka jest na cerku bardzo trudna bo ktoś sie o to bardzo postarał.
    Ja jutro dobiore dla średniej i czekammmmm..
  • Re: perspektywy Autor: ~toldo00 [213.199.193.*]
    koniec roku się zbliża więc kurs jest obniżany , żeby inni zrzuacali i "ktoś" taniej kupował.
    Nie ma innej opcji jak poszybowanie kursu w góre!

Wpierw jeszcze zleci do 8 gr nawet, zeby tanio skupic, a potem odbicie, żeby wejsc na parkiet 1 . ja tak to widze.

Wiec nie panikujcie i nie ustawiajcie sie tak nisko, no ten co skupuje bedzie wyrzucal coraz to niżej i skupowal wszystko po taniosci.

Potem będziecie żałowac...
  • Re: perspektywy Autor: ~chłop z pola [79.187.20.*]
    odpowiem tak, spółki nie mam, miałem po 33 wyrzuciłem po 4x nie pamiętam dokładnie, ale fux 30 % w 3 dni, potem jeszcze jeden strzał ale ze stratą ostatecznie wyszedłem po 30 groni, jeszcze z kupnem bym poczekał...
  • Re: perspektywy Autor: ~cerek [85.89.185.*]
    Jak myślicie, komu zależy na spadku? Przecież nie tym którzy kupują by czekać aż pójdzie w górę. Tylko temu kto sam teraz skupi i ma na tyle bicie że będzie mógł spowodować ostre wzrosty. po co? Oczywiście żeby zarobić. Bo o to tu chodzi. Każdemu. Jedni się przyłączają a inni wywołują trend. (na razie w dół, za chwilę w górę),
  • Re: perspektywy Autor: ~MICHAŁ [83.30.141.*]
    NIE LAMENTUJECIE bo sprawa jest prosta spółka jest pewna więc ludzie kupujący po wyższych kursach nie chcą oddawać ze stratą a animator nie morze zebrać tyle aby mógł wybić. Ot co cała filozofia.
  • Re: perspektywy Autor: ~marco [212.244.210.*]
    Poczekam jak zbijecie kurs do 5 gr i kupię, leszcz niech wywala.Pomogą w tym Ci ze słabymi nerwami...ha, ha...
  • Re: perspektywy Autor: ~toldo00 [78.8.104.*]
    uwazaj bo zbiezesz ponizej 8 gr haha
    czekanie uczy pokory i daje dobrze zarobić...
    jeszcze dzisiaj 12 gr a w najpóźniej w przyszłym tygodniu 5 gr...
  • Re: perspektywy Autor: ~toldo00 [78.8.104.*]
    nie zejdzie kurs ponizej 8 gr ...
    nawet jak zrzuce to co mam to kurs nie spadnie do 5 gr.
  • Re: perspektywy Autor: ~10 [67.202.80.*]
    CHYBA ZAPOMNIEĆ
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.