zwróccie uwagę, że to sypanie to jest prawdopodobnie na obniżenie kursu.
Z mojej analizy wychodzi, że dobra cena dla kupna to 17 gr , a obecnie jest dużo po niżej tej granicy.
Druga sprawa, to zauważcie, że , żeby wejśc na rynek głowny musi być spełnionych kilka zasad tj. obrót 100 tys , kurs 44 gr . i 5 mln akcji dodatkowo na rynku, bo teraz z moich obliczen braku wlasnie tyle.
1 czynnik spelniony , obroty sa ost po 100 tys,
2 czynnik sie spełnia , ktoś kupuję żeby wybić kurs
--Zawiodłem się na tej społce nie spodziewałem się takiej masakry
ale też jestem tego zdania ze kurs jest specjalnie zaniżany
i w peryspektywie czasu sytuacja sie zmieni(na lepsze).
Nic nie wskazuje na to żeby spółka miałaby( jak to niektórzy piszą)ogłosić upadłosć.
Ktos spekulacyjnie zaniża kurs i gra na zniechecenie,zresztą strach jest już tak wielki
ze dzisiaj na fiksie nie zebrano nic po 0,14 tak tak,lokalizacja dołka jest na cerku bardzo trudna bo ktoś sie o to bardzo postarał.
Ja jutro dobiore dla średniej i czekammmmm..
odpowiem tak, spółki nie mam, miałem po 33 wyrzuciłem po 4x nie pamiętam dokładnie, ale fux 30 % w 3 dni, potem jeszcze jeden strzał ale ze stratą ostatecznie wyszedłem po 30 groni, jeszcze z kupnem bym poczekał...
Jak myślicie, komu zależy na spadku? Przecież nie tym którzy kupują by czekać aż pójdzie w górę. Tylko temu kto sam teraz skupi i ma na tyle bicie że będzie mógł spowodować ostre wzrosty. po co? Oczywiście żeby zarobić. Bo o to tu chodzi. Każdemu. Jedni się przyłączają a inni wywołują trend. (na razie w dół, za chwilę w górę),
NIE LAMENTUJECIE bo sprawa jest prosta spółka jest pewna więc ludzie kupujący po wyższych kursach nie chcą oddawać ze stratą a animator nie morze zebrać tyle aby mógł wybić. Ot co cała filozofia.