profesjonalnie i szybko rozliczenia podatkowego (i zwrot) dokonuje Biuro Pomocy Prawnej
"Euroservice" mające swą siedzibę w PL 65-536 Zielona Góra, Ul. St. Wyszyńskiego 40A/5
Tel. 68 453 05 22, 601 767554
www.transeuroservice.pl
Polecam !!!
Forum ma plusy i minusy, najlepsze są jednak referencje dot. rozliczenia podatku niemieckiego,
Tak więc napewno polecam sprawdzone biuro Euroservice (Zielona Góra)
www.transeuroservice.pl
profesjonalnie i szybko rozliczenia podatkowego (i zwrot) dokonuje Biuro Pomocy Prawnej
"Euroservice" PL 65-536 Zielona Góra, Ul. St. Wyszyńskiego 40A/5
www.transeuroservice.pl
Polecam !!!
Mi znajomy polecił twojpodatek.pl. Opłata 99 złotych. Wypełniasz formularz i sprawa załatwiona, drukujesz odpowiednie dokumenty, zanosisz do urzędu. I to wszystko. W przypadku Niemiec możliwa jest również opłata prowizyjna wynosząca 5%.
Również korzyształem i ich usług. Zapłaciłem 99zł i przynajmniej miałem wszystko z głowy. Twojpodatek.pl zrobil za mnie wszystko. Oby więcej takich usług na rynku za taką cenę.
www.transeuroservice.pl
Biuro Prawne w Zielonej Gorze, Tel. 68 4520522, 601 767554
ZWROT NADPLACONEGO PODATKU Z NIEMIEC
"Euroservice" ZIELONA GORA
to sa dane dla osob, ktorzy chca skorzystac z fachowej i soldnej pomocy
rozwiązanie idealne dla młodych ludzi :) twój podatek może być rozliczony przez internet :) Dobre :) teraz każdy bedzie z tego korzystal bo to oszczednosc czasu i pieniedzy bedzie :)
Kurcze strasznie tanio mają :) a ja kiedyś płaciłem w DE po 50Euro za rozliczenie;/ a tutaj za 99zł można się rozliczyć bez problemów ;) skorzystam chętnie
Dnia 2011-01-01 o godz. 14:33 jarek-kuc napisał(a):
> Ja skorzystałem z usług firmy: www.posejdon.dendax.com i
> szybko, bo po 2 miesiącach zwrócony podatek był na moim
> koncie !!!
ja polecam za to TAX Consulting www.zwrotpodatku.pl firma z dużo mniejszymi prowizjami niz większosc firm w necie a obsługa naprawde na wysokim poziomie. Pozdrawiam Maja
Jestem doradcą online firmy Euro-Tax, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą.
Chciałbym poznać Wasze opinie na temat naszej firmy, świadczonych przez nią usług, a także procedur zwrotu podatku, czy problemów z nim związanych.
Jestem tu także po to żeby służyć moją wiedzą i pomocą w kłopotliwych dla Państwa zagadnieniach związanych ze zwrotem podatku zza granicy.
Zapraszam do dyskusji w tym temacie.
Jestem do Waszej dyspozycji.
Kończą się terminy, do których można składać deklaracje podatkowe z poszczególnych krajów. Wnioski z takich krajów jak:
Niemicy za 2009 rok (także Gewerbe za 2009)
Irlandia za 2009
Austria za 2008
Holandia za 2008
Belgia za 2008
Norwegia za 2010
należy złożyć do końca bieżącego roku.
Aby uniknąć problemów związanych z logistyką dokumentów podatkowych do nas jak i do urzędów skarbowych, zalecamy składać wnioski do Euro-Tax pl w terminie do 10 grudnia 2013 roku.
Pozdrawiamy,
zespół Euro-Tax pl
--
Marcin
Doradca online Euro-Tax pl
OSTRZEGAM przed "Euro-Tax" jest to bardzo natrętne opryskliwe i nieudaczne PRZEDSIĘBIORSTWO, robią klientów w "bambuko"
krótko mówiąc LIPA i występują natrętnie wszędzie, od "nasza klasa" do gadu-gadu "tlen" itd. Jest to zwykłe przedsiębiorstwo "naganiaczy i pośredników " mniej znanych biur z Niiemiec.
UWAGA na podpisywania umowy, uwaga !!
Nie polecam firmy Tax-Pol. Rozliczenie podatku trwało ponad pół roku !!! Przy czym decyzja o zwrocie podatku była już po miesiącu a pieniądze po pół roku i na konto Tax-Pol-u !! A za przelanie pieniędzy na moje konto również jakaś opłata (prowizja). Łatwo się domyślić gdzie były moje pieniądze przez te pół roku (na czyim koncie pracowały) NIE POLECAM a wręcz ODRADZAM !!!!
Witam,
Uwaga, podatkowicze z Niemiec, chcialabym przestrzec Was przed marnym Biurem Posrednikow i Naganiaczy "Euro-Tax"
Skusilam sie w poprzednim roku na ich "Usluge" mialo byc 7,5% w rzeczywistosci skonczylo sie na duzej sumie prowizji, zwrot mial byc za 6 tygodni !!! ???
czekalam ROK caly.
NIE POLECAM NIKOMU EURO-TAX !!!!!!!!!!!!!
Euro-tax.pl pobiera opłatę za rozliczenie niemieckiego podatku w wysokości 15% netto od kwoty rzeczywistego zwrotu.
Jeżeli zwrot w Pani przypadku się przedłużył, to musiał być ku temu jakiś powód, np. niepoprawnie wypełnione dokumenty lub złożone niekompletnie. Zapewne była Pani informowana o statusie realizacji zlecenia np poprzez Panel Klienta.
Podawany przez nas czas rozliczenie, dla Niemiec jest to 3 do 6 miesięcy, to średni czas oczekiwania na zwrot podatku (wyliczony na podstawie wszystkich zrealizowanych przez nas rozliczeń), w niektórych przypadkach może on wynieść krócej lub dłużej.
Nie mniej jednak, dziękuję za opinię, zależy nam na każdej, ponieważ to opinie klientów przyczyniają się do poprawy naszej pracy.
Pozdrawiam,
--------------------------------------
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl
Zwrot podatku za pracę za granicą
Euro-tax.pl na Facebooku
"Euroservice" mające swą siedzibę w PL 65-536 Zielona Góra, Ul. St. Wyszyńskiego 40A/5
www.transeuroservice.pl
Polecam !!!
"Euroservice" mające swą siedzibę w Polsce
PL 65-536 Zielona Góra, Ul. St. Wyszyńskiego 40A/5
www.transeuroservice.pl
Polecam !!!
Forum ma plusy i minusy, najlepsze są jednak referencje dot. rozliczenia podatku niemieckiego,
Tak więc napewno polecam sprawdzone biuro Euroservice (Zielona Góra)
www.transeuroservice.pl
Zwrot nadpłaconego podatku z Niemiec.
- inne sprawy urzędowo-prawne,
rodzinne (min. Kindergeld), socjalne, pracy, sądowe, celne etc.
Niemiecko-polskie Biuro Pomocy Prawnej "Euroservice"
PL 65-536 Zielona Góra,
D 12051 Berlin,
www.transeuroservice.pl