Rozliczenie podatku niemieckiego z Niemiec b. się opłaci, bo można uzyskać zwrot już zapłaconego podatku przez pracodawcę.
Korzystałam wraz z kolegą z tej formy udzielając odpow. pełnomocnictwa pewnej kancelarii w Zielonej Górze (Tel. 601767554, www.transeuroservice.pl)
Uzyskałam pełny zwrot nadpłaconego podatku.
Witam, polecam dobre sprawdzone biuro, które ma w swej ofercie rozliczenie i zwrot podatku z Niemiec.
Biuro "Euroserviice" PL 65-536 Zielona Góra, Tel. 601 767554,
www.transeuroservice.pl
Pozdrawiam
ROZLICZENIE I ZWROT PODATKU Z NIEMIEC
Biuro Prawne "Euroservice" 65-536 Zielona Gora (Lubuskie)
Ul. St. Wyszynskiego 40A/5, Tel. 601 767554, 68 4520522
www.transeuroservice.pl
/Biuro prowadzi dodatkowe postepowania, min. rodzinne (KINDERGELD) pracy, socjalne,
urzedowe, sadowe, administracyjne, etc/
POLECAM
Iza
ODPOWIEDŻ dla tzw. doradcy z eurotaxu, a wiec mialem przykre doswiadczenie z wami, bo jestescie strasznie opryskliwi i malo kompetentni, jestescie zwyklymi NAGANIACZAMI, wiec EUROTAX NIE POLECAM NIKOMU zwlaszcza nowym klientom !!
Polecam bardzo, sprawdzone biuro prawne w Zielonej Górze "Trans-Euroservice" (oddział w Polsce) 65-536 Zielona Góra, www.transeuroservice.pl Tel. 601 767554,
które zajmuje sie min. rozliczeniami i zwrotem nadpłaconego podatku niemieckiego.
Ku memu zdziwieniu, procedura trwala raptem 4 tygodnie, a co najważniejsze, złoźyłam niewiele załączników. Zwrot podatku nastąpił bezposrednio na moje konto z komp. urzędu skarbowego/finanzamtu w Niemczech.
W/w biuro nie jest posrednikiem, w Polsce majaą tylko swoje przedstawicielstwo, procedury wykonywane są zatem bezposrednio z Niemiec
(siedziba biura miesci sie w Berlinie i Hamburgu)
Pozdrawiam wszystkich podatkowiczów i polecam
Polecam Kancelarię "EUROSERVICE" w Zielonej Gorze
rozliczenie i zwrot podatku z Niemiec
podaje namiary:
65-536 Zielona Góra, Ul. Wyszyńskiego 40A/5
Tel. 68 4520522 i 601 767554
(jest to oddział w Polsce)