No q.rwa ,Denko,no jak tu nie klnąć,skoro tacy Debile-naganiacze się tu wypowiadają...???!!!
Kurs przebił wszelkie wsparcia,pikuje na razie na 1zł,a docelowo pewnie dużo niżej,to ci dalej pierdolą te głupawe teorie spiskowe...
Skoro firma dalej sprzedaje akcje z taką stratą,to dalej się pogrąża w megastratach,czy tak trudno to zrozumieć tym baranom...?
Wszystko zmierza do faktycznego bankructwa,ale to nie wina forumowiczów-pesymistów ,którzy wcześniej ostrzegali innych,tylko tych,którzy tą spółką rządzą i doprowadzili spółkę do takiej ruiny...
Kto posluchał ostrzeżeń,ten może pesymistom szczerze podziekować za ich trafność przewidywań.
Uwaga !!! Ostrzegam !!! To ci sami ludzie co na spółce "Stormm". Był po 17 zł spadł do 80 gruoszy !!!! Tu jest podobnie Niebrzydowski sprzeda swoje akcje i Spółka padnie lub będzie akcja po 60 groszy . Nie uśredniać dobrze radzę to najgorsza decyja. Kto połozy głowę pod topór ,że nie spadnie np . do 90 groszy Niemożliwe ???? a Stormm ////
To były różne ceny,bo zremb miał wtedy b.silne wahania.Z tego co pamiętam,to najwięcej transakcji było w przedziale 1,20-1,30.Najniżej kupowali po 1,10,ale bywały też transakcje powyżej 1,40.
Sytuacja robi się coraz bardziej groźna,bo przy dużo wyższym kursie Jago i Zrembu, Jago wykazało astronomiczną stratę.
ALE TERAZ SPRZEDAJE TE SPÓŁKI DUŻO TANIEJ,więc strach pomyśleć jakie straty generuje...!!! Dlatego jestem tak cięty na naganiaczy-oszustów,którzy wciskają ciemnotę innym,że już jest dobrze i kurs "bedzie" rósł na 1,70...
P.S.i żeby było jasne-nie ustawiłem się po 1,20,w ogóle się nie ustawiłem.Kiedyś po słabym raporcie wywaliłem 50tys. papierów i jak napisałem,że po prostu raport był do bani,to dostałem tak dużo wyzwisk od innych,że teraz wróciłem i sobie po prostu odbijam na naganiaczach.Nie mam nic oczywiście,do ludzi uczciwych,ktorzy nieszczęśliwie umoczyli na tym badziewiu.
Troszkę zarobiłem ostatnio i nie naganiam,ale coś się dzieje.Krążą koło branży fundusze,Hortex,firmę chcą wprowadzić na NC.Teraz wyczuć okolice dna i czekać na komunikaty,a może zrobić się ciekawie.Powodzenia.
Dnia 2010-11-22 o godz. 16:46 benny_bannassi napisał(a):
> Słaby z ciebie technik bączekkk......
Owszem,ale najwazniejsze,że wykres idzie jak po sznurku.
A własnie-kupiłeś już sobie sznurek...? Już czas,bo jak spadnie do 1grosza,to nawet na to nie wystarczy...:-)
co można tanio kupic............ziemniaki ????!!!!!!!!! .......to ok...........
a ten truposz w styczniu będzie za darmo----------- 10 groszy..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kupować ????..........ale po co ...........????? gdy tu podbiją parę groszy i po cichu wywalają ............po prostu się przeliczyli.........zagarnęli naprodukowanych akcji po 3 zł.........liczyli że upchną po 5-6 zł................a wywalają sami sobie na słupy po 1,30.........bo nikt inny przy zdrowych zmysłach nie bierze............po tak wygórowanej cenie !!!!!!!!!!!!!
MN-------------- 50 groszy...........!!!!!!!!!!!........ TAKA BĘDZIE CENA I TY TO WIESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli ktoś wskoczy do firmy,to wszystkie analizy można w buty wsadzić.Jest sypanie i może to być celowe działanie.Sytuacja w mrożonkach zaczyna się klarować,a rynek jest ,no właśnie.Pożyjemy zobaczymy,ale obserwować warto.Na trupach zarabia się najlepiej.