• Dzis mozna tanio kupić Autor: ~inwestor Giełdowy [80.48.183.*]
    Nie dajcie sie nabrać na wpisy na forum ktos chce tanio zebrać akcje.
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: benny_bannassi [195.225.68.*]
    Dokładnie banda cwaniaków...Kupi od was akcje po 1,20pln a sprzeda po 1,70pln...
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~bonczek [89.231.113.*]
    No q.rwa ,Denko,no jak tu nie klnąć,skoro tacy Debile-naganiacze się tu wypowiadają...???!!!
    Kurs przebił wszelkie wsparcia,pikuje na razie na 1zł,a docelowo pewnie dużo niżej,to ci dalej pierdolą te głupawe teorie spiskowe...
    Skoro firma dalej sprzedaje akcje z taką stratą,to dalej się pogrąża w megastratach,czy tak trudno to zrozumieć tym baranom...?
    Wszystko zmierza do faktycznego bankructwa,ale to nie wina forumowiczów-pesymistów ,którzy wcześniej ostrzegali innych,tylko tych,którzy tą spółką rządzą i doprowadzili spółkę do takiej ruiny...
    Kto posluchał ostrzeżeń,ten może pesymistom szczerze podziekować za ich trafność przewidywań.
    Nikt Cię nie słucha takze się nie wyślaj naganiaczu....Z tego poziomu jak odbije to spokojnie dociagnie do 1,70pln...jak nic:)
    Tak,jasne,a jak polecisz na Marsa,to może zobaczysz ufoludków.
    Taki z ciebie inwestor,jak znawca ortografii,sprawdź co napisaleś nieuku...?
    Skoro taki mądry jesteś co tu właściwie robisz dupku?
    Pewnie się ustawiłeś na kupnie po 1,20pln i czekasz na leszcza który ci sprzeda hehe....
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    Jeżeli Iruś nie chce mi odp.,to może Ty bonczek napiszesz po ile kupowali akcje Zrębu i kto skupuje te ilości akcji Jago?
    Pewnie już wkrótce się dowiemy kto ma 5%akcji jago:)Szykuje się przejęcie spółki na chłopski rozum:)
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~Makler giełdowy [77.222.225.*]
    Uwaga !!! Ostrzegam !!! To ci sami ludzie co na spółce "Stormm". Był po 17 zł spadł do 80 gruoszy !!!! Tu jest podobnie Niebrzydowski sprzeda swoje akcje i Spółka padnie lub będzie akcja po 60 groszy . Nie uśredniać dobrze radzę to najgorsza decyja. Kto połozy głowę pod topór ,że nie spadnie np . do 90 groszy Niemożliwe ???? a Stormm ////
    Wszystko jest możliwe,ale dalej następny nie chce mi odpowiedzieć.
    To były różne ceny,bo zremb miał wtedy b.silne wahania.Z tego co pamiętam,to najwięcej transakcji było w przedziale 1,20-1,30.Najniżej kupowali po 1,10,ale bywały też transakcje powyżej 1,40.
    Sytuacja robi się coraz bardziej groźna,bo przy dużo wyższym kursie Jago i Zrembu, Jago wykazało astronomiczną stratę.
    ALE TERAZ SPRZEDAJE TE SPÓŁKI DUŻO TANIEJ,więc strach pomyśleć jakie straty generuje...!!! Dlatego jestem tak cięty na naganiaczy-oszustów,którzy wciskają ciemnotę innym,że już jest dobrze i kurs "bedzie" rósł na 1,70...
    P.S.i żeby było jasne-nie ustawiłem się po 1,20,w ogóle się nie ustawiłem.Kiedyś po słabym raporcie wywaliłem 50tys. papierów i jak napisałem,że po prostu raport był do bani,to dostałem tak dużo wyzwisk od innych,że teraz wróciłem i sobie po prostu odbijam na naganiaczach.Nie mam nic oczywiście,do ludzi uczciwych,ktorzy nieszczęśliwie umoczyli na tym badziewiu.
    Słaby z ciebie technik bączekkk......
    Troszkę zarobiłem ostatnio i nie naganiam,ale coś się dzieje.Krążą koło branży fundusze,Hortex,firmę chcą wprowadzić na NC.Teraz wyczuć okolice dna i czekać na komunikaty,a może zrobić się ciekawie.Powodzenia.
    Dnia 2010-11-22 o godz. 16:46 benny_bannassi napisał(a):
    > Słaby z ciebie technik bączekkk......
    Owszem,ale najwazniejsze,że wykres idzie jak po sznurku.
    A własnie-kupiłeś już sobie sznurek...? Już czas,bo jak spadnie do 1grosza,to nawet na to nie wystarczy...:-)
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~, Fred [83.26.228.*]
    co można tanio kupic............ziemniaki ????!!!!!!!!! .......to ok...........
    a ten truposz w styczniu będzie za darmo----------- 10 groszy..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~dracula [178.56.69.*]
    Irek specjalista, z kilku kont widzę już nadajesz?
    co za głąb
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~daro [178.182.17.*]
    trwa konsolidacja papiera . ktoś skupuje dla nowego inwestora . ot co jest . zobaczymy wkrótce
    Dracula,ja nie jestem Irkiem,przyjrzyj się w jaki sposób pisze Irek,a w jaki ja.Pomimo przeklinania,podaję też uzasadnienia techniczne,a Irek-nie.
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~dracula [178.56.14.*]
    chłopcze, a Ty się przyjrzyj do kogo pisałem

• Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~Irek [83.26.228.*]
    póki co wszystko się sprawdza .............poczytaj co piszę --- a zarobisz jak nie kupisz - teraz....
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~trader at [89.161.15.*]
    moze spasc sila bezwladu, ale kupujacy beda sie krecic i podbitka pod wywalanie bedzie raczej
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~Irek [83.26.228.*]
    kupować ????..........ale po co ...........????? gdy tu podbiją parę groszy i po cichu wywalają ............po prostu się przeliczyli.........zagarnęli naprodukowanych akcji po 3 zł.........liczyli że upchną po 5-6 zł................a wywalają sami sobie na słupy po 1,30.........bo nikt inny przy zdrowych zmysłach nie bierze............po tak wygórowanej cenie !!!!!!!!!!!!!
    MN-------------- 50 groszy...........!!!!!!!!!!!........ TAKA BĘDZIE CENA I TY TO WIESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~BABA [83.26.94.*]
    i ja też wieżyłem że będzie spadać nawet 50gr a potym co będzie co 10gr uśredniam
    więc i tak zarobię ponad 1zł to za wiele jak za to bagno
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~Irek [83.26.225.*]
    wierzyłem !!!!!!!!!!!!............jaka pisownia taka wiara ...........
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~Tomash [89.76.111.*]
    Równie dobrze, może spaść na 1zł, ale też i odbić na 1,70zł takie zasięgi w najbliższym czasie, najsilniejsze wsparcie na 50gr, obaczymy ;-]
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    Penta przejmuje kolejnego dystrybutora mrożonek. Fundusz negocjuje z kilkunastoma kolejnymi firmami
    Jeżeli ktoś wskoczy do firmy,to wszystkie analizy można w buty wsadzić.Jest sypanie i może to być celowe działanie.Sytuacja w mrożonkach zaczyna się klarować,a rynek jest ,no właśnie.Pożyjemy zobaczymy,ale obserwować warto.Na trupach zarabia się najlepiej.
  • Re: Dzis mozna tanio kupić Autor: ~Irek [83.26.215.*]
    będzie -----------taniej ...........poniżej 1 zł..........w listopadzie............i 60 gr. w grudniu.....
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.