• DALSZY KIERUNEK Autor: ~FLESH [80.238.117.*]
    JAK MYŚLICIE JAK DALEJ BĘDZIE SIĘ PORUSZAŁ TEN PAPIER , JA OSOBIŚCIE MAM NA NIM TROCHĘ UMOCZONY .ALE CAŁY CZAS W NIEGO WIERZE :)
  • Re: DALSZY KIERUNEK Autor: ~kris b [83.25.45.*]
    po ostatnich wynikach i odwolaniu emisji serii c wydaje sie tani-jedna z najciekawszych spolek z segmentu spozywki.akcji malo.papier b.perspektywiczny.wg mnie ostatnio kuleje przez bomi-sie spozywcza-bo pewnie im tez dawali swoje wyroby.dlugo jestem na gpw.pamapol kupilem niedawno ale bardzo mi sie podoba prezes polgrabia-widac ze wie czego chce nie mowi ogolnikow.wczeniej wolalem mispol ale pamapol jest od niego 2 razy wiekszy i teraz zaczyna nawet duzo esportowac utrzymujac role potentata w tej branzy w pl
  • Re: DALSZY KIERUNEK Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    przy duzym asortymencie wyrobow spolka zaczyna w nowym segmencie-pet-food.gdzie jest najwieksza marza.karma dla zwierzat jest postrzegana jako b.perspektywiczna i juz z nia ruszaja.przypominam ze pamapol to mispol razy dwa z dobrymi wynikami
  • Re: DALSZY KIERUNEK Autor: ~heniu [83.9.19.*]
    Coś bym kupił. Jak dotąd strasznie tu niemrawo , a szkoda bo spółka zapowiada się nieźle.
  • Re: DALSZY KIERUNEK Autor: ~janek [83.22.40.*]
    powiedziałbym, że pamapol jest lepszy od mispolu dzięki swojej dywersyfikacji działalności w spożywce...
  • Re: DALSZY KIERUNEK Autor: ~kris b [83.21.192.*]
    ja mialem caly czas mispol mimo ze jest b.zadluzony ale z jutkiewiczem w akcjonariacie-ale trwa tam wezwanie i skonczylo sie i natknalem sie na pamapol-iego wiekszego konkureta.infa z ostatnich dni tez budujace-spolka wchodzi w karme dla zwierzat i mrozone dania gotowe plus porawiajace sie wyniki i oodwolanie emisji serii c.anale mowia ze na swietach zarobia spolki cukiernicze i bakalie ale zapominaja ile wyrobow pamapolu pojdzie rowniez-nie chce mi sie ich wymieniac,az dziw ze przy takim splocie pozytywnych czynnikow kurs stoi w miejscu/pozdro
[x]
FOODHUB 0,44% 2,30 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.