Powiem tak kolego,zastanawiające jest kto zbiera pakiety-wiadomo kto wywala....
Mamy podwojne dno jeśli zostanie przełamany opor na 1,24-1,20 jasne będzie ze lecicie nizej między 1zł a 0,90gr....
Pisałem że spadnie i spada czekamy by ELA uzbierała dla STORM bis czy 1 odpowiedni
pakiet zgodnie z umową przy połączeniu liczę na to że ktoś zgłośi upadłość w najbliższym czasie by wytrzepać ostatnich a wtedy można zaryzykować kupno tanio i dużo
by potem sprzedać STORM Fundusz inwestycyiny (pralnię komunistycznej kasy z Koreji
poprzez Cypryjską inwesty a jak będzie zobaczymy
jeszcze powalczą nim upadną ,,,,,,,,,,i z kupy szajsu można się bronić........90 groszy........
będzie...........już w grudniu........TO SA CIENIASY !!!!!!!!!!!!..........zadłużą spółkę.......na maxa....
Aha,to wykres obowiązuje tylko świecowy,a liniowy już nie...????
No co za bałwany tu się wypowiadają,to juz nie jest śmieszne,tylko naprawdę żenujące...!!!
Ale nic nie szkodzi,oszukujecie się sami,BYLE TU INNYCH NIE OKŁAMYWAĆ...!!!
Dokładnie,więc wszystko wygląda pięknie ,jeśli jutro kurs nie przebija znacznie 1,24 a nawet 1,24 przez 3-4 poranne godziny mozliwe jest wybicie chodz ja sie skłaniam ze to podstep i wedlug mnie,moich obserwacji jutro będzie Ratuj się kto moze.-Mozliwe ze sie mylę.
Prócz swiecowgo wiele innych aspektów/wykresów biorę pod uwagę.
Już nie pierdol naganiaczu,bo już jesteś żałosny...!
Wsparcie na 1,27 zostało PRZEBITE ,a to jest istotne,bo to bylo na koniec tygodnia.
Może być w najlepszym wypadku ruch powrotny do 1,27,a potem kontynuacja spadków i pionowo w dół,zwłaszcza,że fundamentalnie jest dalej beznadziejnie,bo spółka sprzedaje z ogromną stratą Zremba i swoje akcje.
Sam pewnie chcesz pozbyć się akcji,tylko innych mamisz pierdołami,by się nabrali na "ekstra spółkę z ekstra stratami".
ok,zgoda,jak nie będzie naganiania bez sensu z czujejkolwiek strony,to nie mam zamiaru klnąć.
A technicznie-to teraz sam widzisz,że wykres liniowy ma sens,bo kurs idzie tak,jak pisałem w weekend.\współczuję tym,co mają ten papier,ale nie żałuję obrzydliwych naganiaczy oszukujących innych,normalnych inwestorów.
Przecież to juz pewne Bankructwo skoro zarząd po takich cenach sprzedaje,nic tylko czekać na oficialne informacje.
Kiedyś tak było np na Krosnie.Prezes,sprzedawał,sprzedawał ,nawet po 0,30 gr wywalał aby ratować drobine pieniędzy,tuta będzie gorzej mniejszy ff-nastawiam sie na 50 groni...
Dnia 2010-11-22 o godz. 23:25 ~Ciufik napisał(a):
> No to zobaczymy...
Już widzimy...
Precz z oszustami,którzy wciskali wam ciemnotę,że będzie rosło...!!!
Wkurzaliście się na krytykantów,a prawda jest taka,że straciliscie kasę przez tych ,co mowili,że będzie rosło...
Widac, ze nie wiesz o czym piszesz autorze postu.
Jesli bym wiedzial, ze bedzie upadlosc, nakupilbym akcji po uszy.
Zobacz sobie jaka jest warosc ksiegowa spolki i podziel j aprzez liczbe akcji, no chyba, ze w ogole nie wiesz co to wartosc ksiegowa...
jest zaledwie kilka spółek na GPW - które nie odreagowały po kryzysie !!!!!!!!!!!
w tym to bagno .............mało w kryzysie stało lepiej !!!!!!!!!!!!!!
szykuje się duża plajta...........a wyniki są fatalne .........
jakby była upadłość to członek RN nie kupowałby akcji:
Zarząd Firmy Handlowej JAGO SA informuje iż w dniu 24 listopada 2010 roku otrzymał od Członka Rady Nadzorczej zawiadomienie o nabyciu w dniu 24 listopada 2010 roku 1914 szt akcji JAGO po cenie 1,12 zł na sesji GPW.
jaki członek takie zakupy !!!!!!!!!!!!! dziad.......... i takie zakupy !!!!!!!!!!!!!
niech kupi np ........50 tyś............!!!!!!!!!!!.............a ten 140 szt..........oszczynoga............
Irek, po co ty tyle czasu i energii zużywasz na to Jago, skoro wiesz ze to bankrut i splajta ? Chce ci sie tak te wykrzykniki smarowac tyle ?
Ty musisz chyba byc jakiś " nie halo" z tego co widzę