........?????????..........nie jest tak ok..........bo wg mnie do końca listopada maiło być
1,20 zł.............a w grudniu 99 groszy ...........więc jest co nadrabiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te 8 groszy --- powinno spaść ...............a dalej zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!
JEDNO JEST PEWNE ........!!!!!!!!!!!!! BĘDZIE W GROSZACH..........!!!!!!!!!!!!!!
Na uwagę zasługuje najniższy w historii poziom wskaźnika RSI w ujęciu miesięcznym 35,97 (dokładnie taki sam jak w samym dnie BESSY)
Oczywiście cały czas w trendzie spadkowym ale nadchodzi moment kulminacyjny.
Albo przebijamy 1,25 i lecimy na upragnione IRKOWE 0,99 albo wychodzimy z trendu spadkowego silnym białym marubozu i przechodzimy do boczniaka. Nie wyobrażam sobie bowiem aby z tak długiego trendu spadkowego od razy przejśc do wzrostowego
Dnia 2010-11-19 o godz. 12:55 ~xxx napisał(a):
> Szczególnie przy spadkach spółka zachowuje sie niemal
> perfekcyjnie i przewidywalnie
Poniżej link z moja analiza
> w krótkim terminie i formacją RGR
> http://img254.imageshack.us/i/jag360.png/
wg mnie teraz bedzie strzala w gore ostra.ela state zrobila.teraz resztki przeklada z kieszeni do kieszeni.nizej niz 1,25 nie spadnie.obroniony poziom przy duzych obrotach
Ja myśle że Jago wszystkich zaskoczy i zrobi podjazd pod 1,50pln....Ktoś sporo odebrał papiera przy ostatnim odjeździe w góre na 1,50pln obroty były największe od dłuższego czasu i wyniosły ponad 3mln złotych...Trzeba również brać pod uwage że na Jago moze się pojawić inwestor który będzie chciał przejąć ta spółke....Dlatego czekam wytrwale z sprzedażż na wyższych poziomach:)
to już nie 2 - 3 zł.........................tylko modły o 1 50 zł........!!!!!!!!!!!!!!!
może i tak ----- ale musi zaliczyć 99 groszy ........ i po dobrych wynikach skok na 1,50 zł.....
to wszystko na co tego trupa stać.............ale będą wyniki i strata ponad 30 banie !!!!!!!!!!!!!
to zniweczy...............przeliczyli się .............