caly czas delikatnie do gory, nie widzę tu za wielu entuzjastow, no to ja ją reklamuje, kupujcie poki jest jeszcze tania, nie od razu , ale troche cierpliwosci i zarobicie
kochana... nasze poziomy wejścia zbliżone do PW GA... :-)
no może marre ma ciut wyżej bo pazera jest i dokupuje... :-)
na pług śnieżny chce dograć ... :-)
my ostatnio to nie zarabiamy.... my tylko liczymy...haha
no plog sniezny by sie przydal ale da rade i z szufla tak dla relaksu polatac ;)
srednia juz nie ta sama ;( ale glowny pakiet w milutkiej cenie a reszta to dodatek :) na waciki dla lubej
zrobi 1,8+ to albo zacznie się ruch... albo wolumenik spadnie... tak do 30-40 tys... a to drugie przyznam bardziej by mi odpowiadało... nie wiem nawet w sumie dlaczego;-)
niestety papieru jeszcze widać jest trochę bo ktoś wysypał i gorzej to od razu wygląda, byle dziś nie odpuścili tak pięknych wzrostów:), jeszcze 1,5 godziny i zobaczymy jak to będzie, mówiąc szczerze to dziś jeszcze dokupiłem bo myślałem że przebijemy wspólnymi siłami te 1,8 i wyżej a tu lipa.... zaczyna się dalej czekanie aż te karty rozdają.. byle dziś na plusie na 1,79 tak np zamknęli to by był dobry moment do ataku na przyszły tydzień:),
powolutku... pocichutku... dziś na całym szeroki realizacja... to dlaczego tu ma być inaczej?
a wcale bym się nie zdziwił gdyby przed mikołajem pod dwa podchodziło...:-)
w tydzień kole 10% papier zrobił... mało? ;-)
kocham zielony stolik przy którym Pan "R" rozdaje karty.
myślę, że tym rozdaniem zaciśnie kleszcze na jajach "aliorów".
z obserwacji wiem, że "aliory" widzą co kto ma na rachunku i czasem żal im d..ę ściska.
kolejny raz popłaczą się, że oddali po 1,7.
A, "dyskoteka trwa"
myślę, że na "dodatkowego kopa" to już tylko wyniki powinny pracować i oddziały...
a z tym nie ma się co rozpędzać...
lepsza jedna dobra lokalizacja niż kiepska dziesięciu :-)
pamiętacie ktoś umieszczał taką fajną analizę techniczną beefsanu że tworzy się spodek czyżby rynek ją realizował?, niestety nie mam wiary tak na 1,78 i przy takim rynku to nie sądzę żebyśmy jeszcze podeszli do góry....choć beefsan zawsze wbrew rynkowi się zachowywał, (od kiedy będzie zmiana nazwy na giełdzie?, trzeba się będzie powoli przyzwyczajać mówiąc pbs finanse:)