.. no cóż ... to ja z innej beczki.. KTO TU RZĄDZI NA TYM PAPIERZE? MÓGŁBY KURSEM TROCHĘ RUSZYĆ .... tym bardziej że na wielu papierach zapał wygasa z powodu dużych wzrostów
Witam ,co do poziomu ceny to miałem kiedyś papiery Leny po 12pln teraz są po 2 to jak myślicie jaka jest ich wartość realna .Dla mnie to 4/5 przecież forwardy spłacone a euro ok dla ich eksportu. I jeszcze jedno prezes wrócił na pewno nie walczy o 2 i pewnie myśli kiedyś o opchnięciu tego biznesu albo o nowej emisji ale na pewno nie przy tej cenie.
Pozdrawiam wytrwałych.
na pewno lena jest b.tania i pokazuje wyniki.za rok ma byc 5mln zysku netto-cena parodia-jedna z najtanszych na gpw-w b.ciekwym niszowym segmencie.wiele czasu nic sie nie dzialo ale co nastapilo w tym tygodniu na obrotach to prawdziwy wulkan-w koncu zostala zxauwazona.cena godziwa 4-5 zl.promocji ciag dalszy/pozdro
Lenę trzymam już dosć długo, pakowałem po 1,35 zatem nienajniżej.
Już myślałem że zakiszę papier do usranej śmierci, a tu taka niespodzianka. Społka porządkuje finanse, stąd pierwsze zyski i zapowiedź następnych większych.
Jestem długoterminowcem i jest pewna szansa że ta inwestycja będzie równie zyskowna jak inne w portfelu.
do chetnego-wg mnie juz jest do brania-moze jeszcze zejdzie na krotko pon.2-ale musi byc zly klimat.ksiegowo warta 3zl ma zyski za rok maja byc rekordowe.opcje we wlasciwa strone.akcji nie za duzo.zobacz ampli-cwk-1.3 a lena 2 razy tansza-ampli juz mam ale lena jest skazana na wzrosty.jak nie kupimy teraz to pomachamy jak przebije 3zl-a lena ma co odrabiacpozdro