• kiedy wzrosty???????? Autor: ~kamil..., [212.183.140.*]
    czy to normalne ze niezalerznie od natrojow na rynku systematycznie spadamy??? glowne indeksy na plusie a my nadal spadamy,mam wrazenie ze ktos ciagle zbija kurs,tylko w jakim celu,jak przewidujcie koncowke roku??????????pozd
  • Re: kiedy wzrosty???????? Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Dnia 2010-11-18 o godz. 09:34 ~kamil..., napisał(a):
    > czy to normalne ze niezalerznie od natrojow na rynku
    > systematycznie spadamy??? glowne indeksy na plusie a my
    > nadal spadamy,mam wrazenie ze ktos ciagle zbija kurs,tylko
    > w jakim celu,jak przewidujcie koncowke roku??????????pozd

Teraz niewiele się zmieni, bo co chciałbyś zobaczyć? Chyba, że znowu wejdzie jakiś fund i kurs podejdzie pod 17 - 17.50 zł. max. Trwałe zmiany dopiero od 2011.
    Marzec: 19-20 zł
    Lipiec: 22 zł
    Wrzesień: 24-26 zł
    A pod koniec 2011 możemy podejść pod 28-30 zł.
    Ja tak to widzę. Liczę, że w międzyczasie coś się właśnie będzie dziać: albo się dowiemy o jakimś nowym produkcie, albo o fundzie, albo te umowy będą na coraz to wysze kwoty.
    Napiszcie jak Wy to widzicie.
    Pozdrawiam.
  • Re: kiedy wzrosty???????? Autor: ~KK [193.193.181.*]
    A na jakiej podstawie takie założenia? Analiza techniczna ? Dla mnie to wygląda na wróżenie z fusów wyłącznie. Równie dobrze za rok może być 30 zł jak i 12. Po prostu drobny akcjonariat jest za mały i za słaby a zainteresowanie papierem w ostatnim czasie praktycznie żadne. I dzięki temu możemy swobodnie opadać na 14 zl jak i w jednej sesji wzrosnąć o 2 zl..
  • Re: kiedy wzrosty???????? Autor: ~kamil..., [212.183.140.*]
    chcialbym zeby kurs poruszal sie w przedziale 16.5-17.5 albo wyzej ,4 kwartal powinnien byc bardzo dobry ,wiedz chyba trzeba bedzie czekac do 2011,chyba ze rynki zaczna sie walic,wtedy moze byc nieciekawie ,mysle ze jeszcze przed koncem rokiem zobaczymy 18 pozd
  • Re: kiedy wzrosty???????? Autor: ~kaz [78.8.96.*]
    Tu wystarczy parę groszy żeby podbić kurs do 17-18 zł.
    Wystarczy żeby wjechał odpowiedni grubszy okoń.
    Kwestia do jakiego spadku czekać. Już teraz praktycznie nie idzie dobrać po 15 zł.
    :/
[x]
MWTRADE -2,16% 2,72 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.