• Kierunek? Północ! Autor: ~Kolo [88.220.150.*]
    Początek dzisiejszej sesji bardzo bardzo pomyślny. Kurs bardzo szybko podskoczył do 50grna ciekawymwolumenie, co pokazuje ze spółka ma potencjał i wzrosty dopiero się zaczynają "Proszę wsiadać dzwi zamykać" :)))Jutro spodziewam się pzrekroczenia granicy 50gr i zamknięcie przy 51-52gr, ciekawa perspektywa :)
  • Re: Kierunek? Północ! Autor: ~xxx [178.42.131.*]
    Witam

Na wstępie przepraszam za tak późne podsumowanie - niestety sprawy prywatne nie pozwoliły mi na napisanie tegoż podsumowania, za co przepraszam moich czytelników.

W ciągu dzisiejszego dnia Maximus utrzymywał się w większości sesji na plusie. Z rana mieliśmy największy obrót, przez chwilę znajdowaliśmy się nawet 5% ponad oporem na 48. Zamknięcie mieliśmy "zdrowe" na 0,46. Myślę, że ten poziom można uznać za wsparcie. Popyt stale się na nim odnawia, dzięki czemu nabiera on znaczenia. Na 47 pozostało niewiele akcji, myślę, że popyt niebawem przejmie również ten poziom, a po krótkiej konsolidacji nastąpi kolejny atak na opór 0,48.

[img]http://img822.imageshack.us/img822/8934/maxd4.png[/img]

Jak widać średnie 30 i 45 sesyjne nie zbiegają się już w jednym miejscu - wobec tego opór na 0,48 stracił na znaczeniu, co z resztą jest świetną wiadomością dla popytu. Wolumen z sesji na sesję rośnie, co świadczy o narastającym zainteresowaniu spółką. Tylko dziś wyniósł on nieco ponad 750k.

Pozdrawiam!
[x]
HONEYPAY -4,03% 2,38 2024-05-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.