• co z tą spółką Autor: ~ber [82.160.232.*]
    kurcze wydaje sie ze taka dobra spolka.......1000 akcji potrafi zwalic kurs o pare procent.....co to ma byc....przeciez tu nie stalo sie nic takiego ze ma leciec tak bardzo...do tego ponizej wartosci ksiegowej.....jak tak dalej pojdzie do zaczepimy 6 zł
  • Re: co z tą spółką Autor: ~wajder [80.55.160.*]
    Ktoś się szykuje do taniego przejęcia spółki
  • Re: co z tą spółką Autor: adam.1983 [81.219.7.*]
    Te akcje nie są poniżej wartości księgowej bo c/wk w tym momencie to 2,20 ale według raportu nie ma powodu do takiego braku zainteresowania społką :/
  • Re: co z tą spółką Autor: ~berl1ng [83.30.255.*]
    Dnia 2010-11-17 o godz. 20:23 adam.1983 napisał(a):
    > Te akcje nie są poniżej wartości księgowej bo c/wk w tym
    > momencie to 2,20 ale według raportu nie ma powodu do
    > takiego braku zainteresowania społką :/
    A, jakie, poza ew.przejęciem mogą byc powody zainteresowania:
    spadek marży
    brak pomysłu na wykorzystanie środków z emisji,
    brak obecności w jakichkolwiek mediach
    rodzinna firemka, bez wizji rozwoju,
    jest 10% szansy, że to cisza przed burzą, czyli przejęciem i jako akcjonariusz (troche przypadkowy) mam taką nadzieje
  • Re: co z tą spółką Autor: ~HorNet [77.253.223.*]
    Kiszę się z tym od debiutu (+ poźniejsze zakupy poniżej ceny debiutu) ale zaczyna mnie to wkur%$ać. Normalnie jestem spokojny to jest pierwsza spółka która mnie tak rusza od 2 lat. Jak tak dalej pódzie to wywalę ze stratą momi, że to jedna z żelaznych zasad którą stosuję bardzo spoiradycznie.
  • Re: co z tą spółką Autor: ~HorNet [77.253.223.*]
    Może tym wypierdkom co tak zaniżają kurs o to chodzi żeby wkurzyć i skupić akcje ?
  • Re: co z tą spółką Autor: adam.1983 [81.219.7.*]
    Tego na razie sie nie dowiesz się ja mam skromne 2tys tych akcji więc majątku nie tracę, ale marazm mnie drażni tylko że nie oddam im akcji po tej cenie, spadek marzy jest symboliczny firma przynosi zyski a co do tego ze nie ma pomysłu to niekoniecznie prawda, bo mogą być w trakcie realizacji zadań wiec nie uwzględniono ich w raporcie
  • Re: co z tą spółką Autor: ~King polo [193.201.167.*]
    Ja też spodziewałem sie więcej ale spokojnie...
    Frima generuje dochody, pieniądze z emisji wciąż nie wydane ale to może dobrze że nie dostali do głowy i nie wydaja na prawo i lewo ale szukaja okazji.
    Mam jednak nadzieję ze znajdą jakiś podmiot do przejęcia i wtedty powinien sie zrobić ruch w interesie.
    Ponieważ mam juz trochę akcji to teraz bedę uśredniał cenę w dół i spokojnie czekał.
    Wydaje mi sie jednak ze na szał w tym roku nie ma co liczyć ... ale cierpliwi zostaną nagrodzeni
  • Re: co z tą spółką Autor: ~22 [90.156.38.*]
    cierpliwi nagrodzeni powiadasz? Spółka debiutowała na GPW bodajże w kwietniu. 7.4 zl. Strzelam że dywidendy raczej wypłacać nie będzie, więc czysta strata w postaci zamrożenia kapitału. Chciałem się mylić, ale nawet AD potwierdza obawy...
[x]
BERLING 0,00% 6,95 2023-03-13 15:29:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.