To co panowie, czekamy na wejście spekuły? Po cichu liczę na powolny ruch w górę, ale w raporcie wartość księgowa 1 akcji to niewiele ponad 3 zeta...... Jakieś refleksje?
ale sila papiera-moj jeden z faworytow sie nie poddaje-piekny fix-niezaspokojony popyt przy zlym kimacie.ostatni slabi dzis oddali-biedni ludzie -zobacza na co stac ampli/pozdro
do proroka-widzisz kolego ty masz swoje perelki ja mam swoje-od ampli jestem od zawsze bo znam ta spolke i na forum mnie znaja nie pisze pierdul ale mrytoryke i nie wklejam rakiet.ale niestety moj czarny drugi kon ruszyl-lena sa zapomniana perelka/zabieralem sie za nia po 1.8 i nie zdazylem
i co kolego proroku kto mial racje-ampli ma do sforsowania 4.3 i wg mnie to sie dzisiaj uda spolka od 2 dni zachowuje sie swietnie ggdzie inni z podkulonymi ogonami
jak już zarobicie na akcjach Ampli to proponuję przyjrzeć się Drozapolowi, wykres na przestrzeni 5 lat wygląda podobnie, a porównując wyniki za trzy kwartały 2010/2009 to widać, że są znacznie lepsze niż Ampli, zysk netto o ponad 100% wyższy,
................... tylko kwestia czasu.............