• panikarze Autor: ~eko [195.242.176.*]
    kupuje się w panice a sprzedaje w euforii a nie na odwrót ! po co barany oddajecie za darmo ? oj ynwestory musicie się jeszcze sporo nauczyć !
  • Re: panikarze Autor: ~Tian [217.113.225.*]
    Strach normalną reakcją ludzi :P Przyznam że ja sam przez chwile trzymałem zlecenie sprzedaży na 11,99 gdy z rana tak nagle spadło - zamiast dokupić troche (bo akurat miałem wolną kasę) na 11,40... Nawet daytrading dałby 5% zysku. Eh, te emocje :P

No ale zlecenie wycofałem i zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam;]
  • Re: panikarze Autor: ~m.c, [79.162.77.*]
    Powoli,spoko!Wkrótce zobaczymy te 15 zł co były przed przed odjęciem pp.
  • Re: panikarze Autor: ~ojoj [77.253.153.*]
    no i teraz zacznie się gra pod 4 kwartał ,można przypuszczać ,jaki będzie , nie będzie już czyszcenia magazynów + tworzenia rezerw, na niższych poziomach zbieranko. wkrótce połączenie akcyjek , w sądach nieżle się opier......
  • Re: panikarze Autor: rooney [82.210.165.*]
    Zobaczymy jak będzie. Wysiadłem (50 %) dzisiaj po 12 trzymałem od 10,3 (po PP), chyba nie najgorzej ;). Mam zamiar odkupić w okolicach 11,5-11. jeśli sie uda to będe kilka K do przodu. A długoterminowo spółka jest jak najbardziej godna polecenia, moim skromnym zdaniem. trzymam ciągle PDA
  • Re: panikarze Autor: ~majkel [212.191.81.*]
    wyskoczylem bo czuje ze pojdzie jakas niekorzystna rekomendacja i posypie sie ostrzej pod koniec tygodnia. w sumie to i tak Cersanit pokazal sile bo np. taki Synthos skorygowal sie na podobnym poziomie.
  • Re: panikarze Autor: rooney [82.210.165.*]
    pojdzie czy nie pojdzie, ja zaczynam kupować. jutro ustawiam sie na 11,50. chętnych do oddania zapraszam :)
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.