• kod 19 863,- Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=VIV&id=12238&id_tr=4
  • Re: kod 19 863,- Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    z 7... na 19... ? milionów !

Ale jak ?-)))

• Re: kod 19 863,- Autor: ~arttom [79.186.118.*]
    Endriu co myślisz o tym raporcie?
    jestem Twoim mini-Fanem hihi;-) podobnie myślę i czuje jak Ty choć brak mi Twego doświadczenia.
    kibicuję VIV
    pozdrawiam
    ArtTom.org
    Konwertowane środki do VIV z Vap (spółka macierzysta).
    Mamy swoisty przykład transferowania kapitału.

Wiemy, że na potrzeby produkcji filmu ! Zawiły program, ale cóż....

Mam nadzieję że uczestniczymy w budowie ,,gniazda'' . Rozpoczęcie i produkcja filmu utwierdzi nas w przekonaniu, że mamy początek starań o zapewnienie bytu ,,rodzinie''(m.in akcjonariuszom).

Pomyślne zakończenie będzie stworzeniem marki VIV !!!!!
    ViV- obecnie można nazwać Managerem przedsięwzięcia - biuro, sekretariat.
    Vap - producent
    LTV- ?

To nie jest rekomendacja kupna-sprzedaży.

PZDR

EP
  • Re: kod 19 863,- Autor: ~Oświecony [178.56.30.*]
    EP znów musiał ostro przygrzać, skoro takie bzdety wypisuje. Transfer kapitału był owszem, ale z VIV do LTV. VIV ma obecnie tonę bezwartościowych akcji LTV. Te pieniądze są bezpowrotnie stracone.
  • Re: kod 19 863,- Autor: endriu prawdziwy [83.21.57.*]
    Możesz nie rozumieć co piszę...
  • Re: kod 19 863,- Autor: ~noisiv [217.113.228.*]
    C/WK ~= 1.4

A poza tym VIV ma chyba sporo gotówki...
  • Re: kod 19 863,- Autor: ~Znuzony [178.56.38.*]
    cóż, aktywa VIV są bez realnej wartości rynkowej, gdyż na te aktywa składają się akcje spółek, będących właścicielami VIV. Generalnie ani o tych spółkach, a tym bardziej o ich wynikach finansowych nic nie wiadomo. Każda spółka może kupić używanego małego fiata za 5 mln zł i zaliczyć ten nabytek do aktywów, tylko co z tego wynika?

Jeśli chodzi o środki pieniężne VIV, to wynoszą one 1 tys. zł... czyli tyle co nic.

Natomiast strata netto od początku istnienia firmy przekroczyła już wielkość 3 mln zł. To wydaje się nie do odrobienia
  • Re: kod 19 863,- Autor: ~BayerFULL [178.56.0.*]
    a gdzie forsa z PISF? a gdzie forsa z Platige? Przecież zostały podpisane umowy!!!
  • Re: kod 19 863,- Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Endriu a jak ty oceniasz raport? Mnie zastanawia właśnie Pasywa 8 tys i narastająco 19mln? Koszty niskie, bo mają licencję, a film zrobią inni. Podzielą się kasą i może się okazać, że wystarczy pierwszy weekend i koszty się zwrócą, a reszta to już zysk.
    Po co Kunik ma trzepać koszty tylko dlatego, żeby było widać, że coś robi. Oczywiście mógłby tak jak KRÓL w CENTKU. Koszty zarządu na poziomie 4mln zł, a firma dopiero wchodziła na GPW po wielkim powrocie. Tak było w 2008 raporty.
    Więc jak dla mnie super. Tylko faktycznie jeszcze mało kogo zatrudniają, napewno nie grafików. Ale jeżeli zlecają to na zew, a będą tylko koordynować pracę PI to spoko.
    Pytanie jeszcze tylko, czy raport uwzględnia zakup LTV. Czy nie powinien być raport VIV oraz skonsolidowany VIV + LTV?
    A co do kasy, to VAP daje 4,5 mln na film. Kasa ta idzie do PI na zrobienie filmu. Sam PI daje kolejne 4,5 mln z własnych środków za udział w przychodach. PISF daje 2mln.
    Czyli mamy 11 mln. To ile nam jeszcze brakuje? Była jeszcze emisja. Poszła na zakup LTV, a czy coś z tego zostało to nie wiadomo.
    Mnie osobiście raport się podoba. A o produkcję filmu sie nie martwię, bo jeżeli PISF daje kasę, to sprawdzają daną firmę. Nikt nikomu nic nie daje za nic. Trzeba tylko poczekać kolejny rok. I miejmy nadzieję, że z kosztami takimi jakie mają. Bo przychody to skokowo za rok.
  • Re: kod 19 863,- Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    Zobacz ile można było zarobić na centku.Kilka razy udowodniłem to niejakiemu Zyga1.
    Nie spodziewałem się niczego innego po raporcie. Spodziewałem się raportu skonsolidowanego VIV+ LTV .
    Ale tak jak mówił kolega viv musiałby być wcześniej zapowiedziany oddzielnym raportem.
    Dlaczego nam zarząd dozuje poziom wiedzy ? pytanie do ZARZĄDU!!!!!!

Każdy z koproducentów będzie ponosił koszty produkcji wg umowy. Pieniądze na produkcje nie wpływają na konto VIV(logiczne) .

Jeszcze :

Magma Films i jej dystrutor światowy Telepool - ?
    Xantus zwiastun - 3mln
    Kino świat promocja , dystrybucja - 2mln
    Eurodental - 1,06mln

http://www.virtualvision.pl/
    Raporty bieżące

Widzę że na fajerwerki mamy jeszcze czas -))))

PZDR

EP

• Re: kod 19 863,- Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Czyli nie pozostaje nam nic innego jak siedzieć na d.... i obserwować. A jak pojawi sie promocja poniżej 10 to trzeba zbierać. I to nie od razu do wora pod korek. Tylko pomału. Kiedyś przyjdzie czas, że ludzie będą się zabijać o te akcje.
[x]
VISION 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.