Mietek, poczytaj trochę. Przecież te "zobowiazania" to są pda nie zaksięgowane jako akcje. Jak będzie scalenie to zejdzie z zobowiązań. A wtedy ich poziom jest porównywalny do tego co utrzymuje się od roku.
Wydaje mi się że ten ciąg negatywnych komunikatów ma czemuś (i komuś) służyć. Czyżby zbieranie jak najniżej się da?
Ciekaw jestem jaki będzie komunikat na koniec roku.
oglądałem notowania robi się ciekawie i mam wrażenie że ktoś podkupił grubego po 12 a ten odpowiedział 500k na S aby udowodnić swą wyższość , chyba zaczyna się popyt i po 10 się nie kupi , ja jednak zaczekam , czy PDA się kończą?Coś jednak za ostro to spadło.
jutro zobacczymy czy dalej bedzie "anim.." sypał i skupował czy wkoncu sie odbije kurs.
Cena 0,08 gr jest na dniach realna. Tymbardziej ze niektorzy beda wyrzucac akcje ktore zakupili po 30 kilka gr i beda i odkupowac po mniej.
jest za wczesnie na kupno. powinno spasc w ok. 9-10gr. by cena urealniala wartosc. swoja droga szkoda spolki, bo jeszcze nie dawno nic nie wskazywalo na to, ze sytuacja w spolce tak dramatycznie sie pogorszy.
ale co wy tak dramatyzujecie? przecież tu nie idzie ku bankructwie. Te długi sie uwolnia wraz z pda. Na dniach pownien byc komunikat o otwarciu fabryki w rudnikach i pojdzie do przodu wszstko.