• Dla zawiedzionych..... Autor: ~Jac19751 [83.11.6.*]
    No cóż. Nieraz wspominam wspaniałe czasy, gdy zainwestowałem w Graala......Ehh...
    Jak wiecie w sierpniu sprzedałem swój pakiecik i roztałem się z tą społką. Przez cały czas obserwowałem Graala, by w razie czego wejść w rynek. Niestety nie było przesłanek.
    W między czasie próbowałem znaleźć właśnie taką spółkę, która zapewni mi spokojny wzrosty w przyszlości. Wielu z WAS znam i pamietam te ciekawe wymiany poglądów....
    Wydaje mi się że znalazłem taką spółkę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam na wątek "Netmedia". Jeśli nie, to szczerze życzę wytrwałości i powodzenia w inwestycji w Graal, do którego zawsze będę miał sentyment.
    Tylko proszę, nie traktujcie tego jako naganiania.. Jeśli ktoś ma jakieś inne pomysły, to chętnie je przeczytam.
    Pozdro.
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~Jac19751 [83.11.28.*]
    Zapraszam na "Netmedia"
    Spółka w doskonałej sytuacji finansowej, rekordowe wyniki, pozycja lidera na rynku e-commerce. No i te zainteresowanie funduszami oraz świetny wykres z technicznego punktu widzenia.
    Dzisiaj też jest ciekawie.

Jedyny minus to niska aktywność na forum, ale dla niektórych może to być zachętą, gdyż nie ma krzykaczy i naganiaczy.
    Pozdro.
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~święty graal [83.6.226.*]
    witaj Jac
    dawno nie wchodziłem na profil Graala - dziwne rzeczy się dzieją ze spółką - ja uciekłem na stracie przy 14,42 i teraz siedzę w Nicogames (polecam !!!) - w życiu się nie spodziewałem że Graal aż tak zanurkuje - te spadki chyba są mocno przesadzone jak na 2,64 mln straty - nie mam aktualnie wolnych środków bo w przeciwnym razie przy 10,80 chyba bym zainwestował parę groszy - pozdrawiam
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~kika [87.99.17.*]
    czy z EFH już definitywnie uciekłeś??? zapowiadałeś tam super wzrosty a tam d..pa. zachowałeś jakiś pakiecik efh czy tylko zmieniłeś miejsce naganiania ?? pozdro
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~amos [83.9.215.*]
    Netmedia-AT widać oznaki słabnięcia trendu, wykres liniowy szczyt z dnia 15 listopada na
    RSI jest już niżej od szczytu na RSI z dnia 26 października,gracze techniczni wiedzą o co chodzi.
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~Jaca19751 [83.11.23.*]
    Po pierwsze to nie naganiam, lecz polecam spółki warte uwagi. A jeżeli zaś chodzi o EFH, to zostawiłem sobie mały pakiecik. Czekam na jakieś konkrety....
    Co do AT, to powiem iż EFH jest najlepszym przykładem kreślenia idealnych "wykresików" szczególnie przez zainteresowanych chłopców z IDM-u. Ile tam już było "Młoteczków", "flag" i innych :), a kurs jak spadał, tak spadał. Najlepsi specjaliści z biur maklerskich przepowiadali i przepowiadają wzrosty:):):).
    Dlatego przedkładam analizę fundamentalną nad AT, w szczególności w wypadku takiej spółki jak Netmedia.
    Co do Nico, to perspektywiczna spółka, lecz trudno jeszcze na razie przewidywać co będzie w przyszłości. Zbyt wcześnie jeszcze na porównania z City, tym bardziej że insaiderzy z nico sprzedają akcje.
    Jeśli chcecie pogadać, także na temat innych spółek to zapraszam na wątek "netmedii".
    Jestem otwarty na inne sugestie co do spółek.

Pozdro dla wszystkich.
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~amos [83.9.215.*]
    Po sile wodospadu i obrotach w ostatnich kilku dniach jedno jest pewne że Graalem
    znowu zainteresowała się spekuła.W najbliższym czasie może być tutaj ciekawie.
  • Re: Dla zawiedzionych..... Autor: ~qq [194.28.43.*]
    tak sobie patrze na drewex i z moich obliczen wynika ze graal jest odwrotnie skorelowany do .drewexu. trzeba czekac az tam zaczna sie spadki:P. jeśli chodzi o spekułe to jeśli masz rację to historia będzi e zupelnie inna niz z fundami,z fundami rosnie umiarkowanie i powoli, ze spekułą podwójne widły itd :). na razie jednak spadamy n-ty dzien z rzędu jak bankrut. no i czekamy aż ujawni się spekuła
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.