Sprzedaży to chyba nikt się tu nie spodziewał. Więc jest w normie. Czekamy na kolejne informacje. Po nich powinniśmy obudzić się z tego letargu i zmienić półkę z półki nr 10 na półkę 20 coś tam.
no ok, też się sprzedaży nie spodziewałem. Ale ktoś by mógł Richardowi podpowiedzieć jak się raportuje strukturę aktywów i pasywów :) Aktywa za 3Q - 8 tys zł. Narastająco 19 mln :D Jak on to policzył? to chyba jakieś nowe standardy księgowania są ;)
Endriu a jak ty oceniasz raport? Mnie zastanawia właśnie Pasywa 8 tys i narastająco 19mln? Koszty niskie, bo mają licencję, a film zrobią inni. Podzielą się kasą i może się okazać, że wystarczy pierwszy weekend i koszty się zwrócą, a reszta to już zysk.
Po co Kunik ma trzepać koszty tylko dlatego, żeby było widać, że coś robi. Oczywiście mógłby tak jak KRÓL w CENTKU. Koszty zarządu na poziomie 4mln zł, a firma dopiero wchodziła na GPW po wielkim powrocie. Tak było w 2008 raporty.
Więc jak dla mnie super. Tylko faktycznie jeszcze mało kogo zatrudniają, napewno nie grafików. Ale jeżeli zlecają to na zew, a będą tylko koordynować pracę PI to spoko.
Pytanie jeszcze tylko, czy raport uwzględnia zakup LTV. Czy nie powinien być raport VIV oraz skonsolidowany VIV + LTV?