• jest raport! Autor: ~sixx [94.71.120.*]
    http://gielda.onet.pl/cersanit-formularz-rozszerzonego-skonsolidowanego-raportu-kwartalnego,18886,45825,1,komunikaty-detal jak dla mnie rewelka!
  • Re: jest raport! Autor: ~Certa [87.207.60.*]
    http://stooq.pl/n/?f=385118

Raporcik raczej zgodny z oczekiwaniami. Walorki podebrane, ale realizacji zysków byc nie powinno.
  • Re: jest raport! Autor: ~kamil..., [82.16.200.*]
    jak dla mnie to kiepskie te wyniki skoro po 2 kwartal wyniki netto wyniosly 111mln,a po 3 wynosza 99,to mamy chyba strate na poziomie -12mln,wiec chyba jest bardz zle,chyba ze zle odczytuje raport?????????
  • Re: jest raport! Autor: ~mm [109.197.42.*]
    no właśnie. Chyba kicha.
  • Re: jest raport! Autor: ~lopes [84.10.27.*]
    Utworzyli rezerwe 48 mln
  • Re: jest raport! Autor: ~BOB Budowniczy [213.199.192.*]
    fuck ale słaby raport , jutro z rana sprzedaje akcje
    dziwia mnie te wszystkie rekomendacje,mialy byc tak dobre wyniki,najlepsze miesiace w tej baranzy ,liczylem ze wyniki beda dobre a z tego co widze to gorsze byc nie mogly,pewnie jutro spora przewaga podazy ,chyba ze zle odczytuje ten raport,prosze o analize raportu kogos kto juz tu troche siedzi pozd
  • Re: jest raport! Autor: ~damaster [93.105.130.*]
    chyba jednak zle odczytujesz ten raport...
  • Re: jest raport! Autor: ~majkel [217.113.225.*]
    raport nie jest zły bo przychody ze sprzedaży oraz zysk opercyjny rosna kw. do kw. tyle ze w poprzednim kwartale roznice kursowe pozytywnie wplynely na raport a teraz juz nie
  • Re: jest raport! Autor: rooney [82.210.165.*]
    no to ustawiam worek. Po ile wywalisz, po 11,01?

biorę każdą ilość. uwolniłem się po gtc więc kilka kilo mogę przyjęć.

z przyjemnością.
    R
    zysk na poziomie -11mln nie jest zyskiem tylko strata,wiec trudno mi uwierzyc ze jutro bedziemy mieli tak optymistyczna sesje jak dzisiaj,uwazasz ze takie wyniki sa powodem do dalszych wzrostow?????
  • Re: jest raport! Autor: ~www [194.237.142.*]
    Rooney. Odpuść na razie. Wynik zaskakująco słaby :(
    No dobra. wyniki nie są najlepsze, ale jak były zaje... to się kurs kisił dosyć długo ;). przestaję się udzielać na razie ale ciągler uważam że spółka jest przyzwoita...

pozdrawiam kolegów.

R
  • Re: jest raport! Autor: ~Certa [87.207.60.*]
    lopes kolego, skad maszi nfo o tej rezerwie?
    Wie czy nie wie, poczekać trzeba. Wysiadłem przed chwilą po 12. ustawiłem się na kupnie po 11,50 i niżej... Sołowow da jeszcze zarobić ...
    Rooney. Rzuć okiem na Drewex - zobacz ostatnie info o możliwym wykupie do 15 grudnia. Decyzje pozostawiam Tobie :) FF obrócił się wczoraj na niższych poziomach, więc oceniam wejście jako dość bezpieczne.
    Jeśli wszedłeś to dziś trzeba myśleć o realizacji zysku. Polecam teraz Ginorossi. Ma sprzedać spółkę za 90mln przy kapitalizacji własnej 127mln. Będzie wybicie za tydzień podobne do tego na Komputroniku w swoim czasie :)
  • Re: jest raport! Autor: ~oliwert [83.21.249.*]
    Raport raportem, zyski mają z eksportu , rynek w PL leży i kwiczy , klienci indywidualni uciekają i nie chcą handlować Cersanit-em bo sprzedaż internetowa zabija marże. Za jakiś czas jak nie będzie ekspozycji w salonach łazienkowych to nie będzie sprzedaży w internecie (klienci chodzą oglądają produkty i z rabatem 30% kupują w internecie) . A jak nie daj boże powróci recesja i nie będzie exportu to ten kolos na glinianych nogach z wielkimi kredytami pi............nie jak domek z kart.
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.