• Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Cymes, miodzio!
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~asse [188.33.157.*]
    spolka sie rozwija. lada chwila otwarcie hurtowni. nastepna po nowym roku. mysle ze znajdzie sie inwestor...tylko ok 3 mln akcji. wiec idzie wybic w kosmos i zrobic split
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~kris b [83.21.202.*]
    i co warto bylo czekac.wybicie na obrorach-oby tylko zamknelo pow.4,3-i zmiana tredu.najpierw super wyniki podal starszy brat ampli-tim sa.potem po super wynikach ruszyla zapomniana.produkujaca zrodla swiatla lena sa-widac ze rusza cala branza.goraco pozdrawiam cierpliwych
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~zaprasszam [86.28.182.*]
    zapraszamy na nowa strone www.nagpw.pl i na super czat o gpw!!!!
    poczatkujacych jak i zawansowanych graczy i inwestorow!
    w razie pytan kontakt z moderNG gg 31084713
    zapraszamy!!!!!!!!!!!
    zaprezentuj swoja perle!
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    patrze w ostatni raport ampli-i widze potezny wzrost przychodow-za 1 polrocze bylo ponad 35 mln-a z 3kw-juz ponad 60.wychodzi 25 mln-to potezny skok.zysk netto na koniec roku przewiduje ok.1 mln.rok temu bylo 600tys.zachodze w glowe jak to robi prezes madura-pare lat temu bylo 16 hurtowni a teraz 6 a 2 nowe sa planowane.jak te 6 hurtowni wyciaga przychod roczny rzedu 70-90 mln -ja jestem pod wrazeniem.firma super zniosla besse wlasciwie bez strat a teraz przed rewolucja w energetyce maja otworzyc 2 nowe hurtownie.a co z kursem na gpw-dzisiaj spolka przebila na obrotach b.silny opor na 4.3-i co najwazniejsze nie w drodze spekulacyjnych pkc-ale normalnego handlu.i jeszcze raz blagam o nie wlkejanie rakiet i fantastycznych cen.bardzo malo jest postow merytorycznych-tylko jedno zdanie i hurra.a jesli piszecie ze bedzie po 10 to piszcie dla czego-bo to nie jest dragowski czy fon tylko porzadna spolka z fundamentami.w tym wszystkim zupelnie pominalem watek spekuly-na razie rosnie fundamentalnie ale jak by oni weszli to nie bedzie skali.madura nie zrobil z ampli makulatury-cale szczescie
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~KING [89.228.23.*]
    Zasieg 5 zeta ale pamietajcie o SL na 4.30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~kris b [83.9.121.*]
    dzisiaj b.wazny dzien-czy ampli potwierdzi zmiane trendu i postawi kropke nad i-zobaczymy.na wykresie widac ze ma co odrabiac-w tamtej hossie bylo nawet pow.20zl-akcji jest tyle samo.i wlasciwie nawet w bessie nie przynioslo strat.szkoda ze prezesa madury nie ma w tv czy czesciej w prasie-to jest dekada mediow i one wszystko prawie ustawiaja/pozdro
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~Warwolf [195.20.110.*]
    Niesamowite!! Ktoś zaniża kurs wyprzedając 5 akcji!!!!!! Dno odpadło...
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~Dan [89.73.60.*]
    Kiepsko to widze, nie moze obronic wsparcia i na dodatek wala z ukrytego az milo?
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~Soowek [178.36.104.*]
    jak już zarobicie na akcjach Ampli to proponuję przyjrzeć się Drozapolowi, wykres na przestrzeni 5 lat wygląda podobnie, a porównując wyniki za trzy kwartały 2010/2009 to widać, że są znacznie lepsze niż Ampli, zysk netto o ponad 100% wyższy,
    ................... tylko kwestia czasu.............
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~prorok [172.28.181.*]
    Skończ palancie z tym drozapolem na każdym wątku
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~Soowek [178.36.104.*]
    Parę słów wyjaśnienia:
    po pierwsze nie na każdym a tylko na dwóch wątkach,
    po drugire nikogo nie obraziłem w przeciwieństwie do Ciebie (chociaż nie zasługujesz na to aby pisać wielką literą ale kultura tego wymaga),
    po trzecie podejrzewam, że Twoja (znowu?) frustracja wynika z spadającego kursu co śwadczy o Twojej (????????????) niedojrzałości emocjonalenj i/lub braku dośwadczenia w inwestowaniu na giełdzie.
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    pierwsza proba ataku nieudana-niektorzy wzieli zyski ja nie-ampli wg mnie zachowuje sie inaczej niz przedtem-nie ma ciagniecia na wariata pkc-tylko trwa normalny handel-a to bardzo zdrowe-lekka zadyszka i powinno byc dobrze-u konkurenta tim ktos wzial 100tys,sztuk.najwieksza moja porazka jest lena sa-znalem super wyniki-mialem juz wziasc ja po 1.84-i mi najzwyczajniej spiedolila-tania super spolka-wk-3zl.zysk za 3kw,1.66mln netto.za rok ma byc 5 mln zysku netto-musze ja koniecznie odkupic.kolezanka z branzy ampli-ale nie hurownik ale producent super nowoczesnych zrodel swiatla.co do ampli powtarzam jeszcze raz-zostawcie ta spolke w spokoju-dajcie jej rosnac-zapewniam was ze wam to wynagrodzi/pozdro
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~z branży [217.153.179.*]
    Cała branża rusza, LUG też. Jesień to dla oświetlenia i całej branży żniwa, łatwo zaobserwować nawet po towarze w marketach ,zawalenie .
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    nkvd nie wierzylo w przypadki-ampli ruszylo na obrotach i od razu zamulona lena sa urwala sie z lancucha-i to na jakich obrotach.co te spolki laczy-podobna branza super wyniki i stosukowo niska wycena.spolki lug nie znam ale z ciekawosci sie przygladne-czlowiek sie caly czas uczy.dzieki za namiar
  • Re: RAPORT AMPLI !!!!!! Autor: ~kris b [83.25.45.*]
    no i co polskie badziewia sie sypia-nikt nie wie dlaczego nawet ameryka nie spada a ampli pokazuje sile.papier w silnych rekach.nic nie robcie dajcie mu rosnac-a ma pod co i to bez spekuly/pozdro
[x]
AMPLI 8,15% 0,99 2025-09-23 11:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.