moim skromnym to większe roszadki nastapią dopiero w wypadku pokonania 1,8+ PLN...
jeśli GA nie uszczupli... a nic jak na razie tego nie zapowiada to niebawem zaczniemy nowy sposob liczenia... :-)
przyznam, że nie obserwuję notowań cały czas... :-)
patrzcie na wolumen i średni kurs... :-)
porównajcie do wolumenu i kursów z poprzednich miesięcy... :-)
GA ma ok. 47% akcji...
reszta w rynku...
z tego XX% w rękach graczy do kilku mln akcji...
XX% do miliona akcji...
a cała reszta % hula swobodnie, będąc w rękach drobnych akcjonariuszy takich jak ty czy ja :-)
co jakiś czas nastepują zmiany w składzie drobnego i średniego akcjonariatu... co wpływa na zachowanie kursu
Wszystko zależy od info ze spółki i jej ruchów w najbliższych tygodniach. Akcjonariat jest wygłodzony i najmniejszy sygnał może być iskrą. Struktury banków spółdzielczych umocniły się bardzo w czasie kryzysu i ten mariaż z Beefsanem wygląda mi na dalszy ich rozwój - tworzenie w ramach ich struktur (a celowo w odrębnej spółce) nowego portfela produktów z pogranicza finansów i ubezpieczeń i usług konsultingowych w jednym - taki "dyrektor finansowy do wynajęcia" ... Czas pokaże.
Ci frajerzy co oddają.
Nowi spółdzielcy są gotowi płacić więcej.
Nie oddajcie papiera niżej niż 4 zet.
Nowi jak nie skupią 40% to nie zostaną przyjęci do konsorcjum.
zapraszamy na nowa strone www.nagpw.pl i na super czat o gpw!!!!
poczatkujacych jak i zawansowanych graczy i inwestorow!
w razie pytan kontakt z moderNG gg 31084713
zapraszamy!!!!!!!!!!!
zaprezentuj swoja perle!
ostatnio niewiele się dzieje żadnych mocnych wzrostów ani spadków .. ale ...
obroty wyższe i jakieś pakietówki non stop... kiedy to ducatto czy ducatti ma byc uruchomione:) ja myślę że to już zbierają pod otwarcie ... moze bedzie mile zaskonczenie, a tak na marginesie czy ma ktoś dostęp do pełnego arkusza bo ja widzę tylko 5 linii a wiem że coś takiego jest możliwe - chętnie bym zobaczył ile jest zleceń na kupnie i na sprzedaży
dzięki nie widziałem tego nigdy...
podsumowałem... i tak mi się marzy, zebrać do 2 złotych i później już puste pole:), 3 to w kilka transakcji by było, no ale najpierw 1,7.... no nic pożyjemy zobaczymy co dalej będzie..