Zapowiedzieli wejście inwestora i wypchnęli swoje papiery, a stado baranów się nabrało. Kto miał wyjść to wyszedł, a reszta umoczyła. A mówiłem już dawno temu, żeby uciekać, póki byli jeszcze naiwni chętni do kupowania. Ciekawe, ile wam się uda uratować kasy w poniedziałek, życzę powodzenia.
Dnia 2010-11-13 o godz. 15:50 ~Andy_123 napisał(a):
> Ja w poniedzialek wychodze niezaleznie od tego, jak nisko
> zjedzie. Tragiczne wyniki za kwartal, zadnych perspektyw.
> BANKRUT
jeżeli nie kłamałes, to sprzedałeś na 1groszowym spadku. Mniejszego być nie mogło. Jesteś zadowolony?
W sierpniu Dent dostał pożyczkę w zamian za wyemitowane akcje serii E1, E2, E3 po 1 gr za jedną akcję. 1 gr – tylko tyle zaoferował inwestor który pożyczył im kasę.
Prezes Andrych zgodził się na tę cenę bo zna sytuację spółki.
Naiwni płacą dziś 1000 % więcej.
Tragiczne wyniki za III kw
Pozostaje pytanie, czy prezes to idiota skoro oddał akcje za 1 gr ?
Gratuluję Wam, że pomimo złego raportu kwartalnego, zostaliście przy dencie,
ja niestety dziś sprzedałem i już zaczynam tego żałować, :(, kupiłem po 3 sprzedałem po 10gr, niby zysk, ale pazerność ludzka nie zna granic
powodzenia
Grupa Kapitałowa Tele-Polska Holding S.A. podnosi prognozy
15 listopad 2010
Zarząd notowanej na rynku NewConnect grupy telekomunikacyjnej Tele-Polska Holding S.A. poinformował o podniesieniu prognozowanych skonsolidowanych wyników finansowych za 2010 rok. Grupa prognozuje osiągnięcie 141 mln zł przychodów i 3,5 mln zł zysku netto.
Grupa Kapitałowa TPH utrzymuje wysokie dwucyfrowe tempo wzrostu sprzedaży, sukcesywnie rozwijając działalność na rynku detalicznym i hurtowym. W ostatnim czasie Tele-Polska Holding S.A. opublikowała dobre wyniki finansowe za trzeci kwartał br. osiągając skonsolidowane przychody na poziomie 107,6 mln zł i wynik netto 2,2 mln zł. W opinii zarządu czwarty kwartał ma być bardzo dobry dla spółki, co wraz z dotychczasowym poziomem realizacji budżetu pozwala na podwyższenie wcześniej opublikowanych prognoz. Wedle skorygowanej w górę prognozy ważny dla oceny spółki wskaźnik EBITDA ma osiągnąć wartość 6,3 mln zł.
Ten rok mija pod znakiem dużej aktywności w rozwoju części detalicznej naszego biznesu jak również zmian w samej grupie kapitałowej TPH. Dobre wyniki i możliwość podniesienia prognozy to rezultat podjętych działań. Liczymy także, że jeszcze przed końcem roku, do grupy dołączy nieduża spółka, która wzmocni nasz potencjał w zakresie obsługi klientów biznesowych - powiedział Marek Montoya, członek zarządu Tele-Polska Holding S.A.
zapraszamy na nowa strone www.nagpw.pl i na super czat o gpw!!!!
poczatkujacych jak i zawansowanych graczy i inwestorow!
w razie pytan kontakt z moderNG gg 31084713
zapraszamy!!!!!!!!!!!