• Do pitota 1972 Autor: robert31 [109.125.3.*]
    Śmieciu zmiń nick,bo jak obiecałem będę Cię prześladował po naganianiu na Karen(do sprawdzenia)....i jeszcze kilu innych spółek(monnar)......łajza która zaleca obserwaacje sesji.........(robię printa,bo moder dziwnie kasuje moje posty)..................
    Odpowiesz ?
  • Re: Do pitota 1972 Autor: piota1972 [87.207.30.*]
    Twoje słownictwo i metoryka jest na poziomie przedszkolaka.Popatrz na siebie w lustrze i odpowiedz sobie na pytanie, kim jestem.
  • Re: Do pitota 1972 Autor: robert31 [109.125.9.*]
    Nie potrzebuję merytoryki w polemice z Tobą!!!
    Pojawiasz się wszędzie gdzie walor opada i piszesz o skupowaniu waloru............
    Podaje przykład KAREN od pozimu 1,5zł kolega pilota agitował zakup bo Gruby skupuje.........już wtedy pisałem,że będę Ciebie prześladawał i zmuszę do zmiany NICKU-bo trzeba Walczyć z takimi naganiaczami!!!!(chociaż wim ,że zmiecią nick i kompa)
    Popatrz w oczy tym którzy kupowali KARENA PO 1,5zł,a po ile jest teraz..............????
    Pognałem Cię z forum moni i będę gonił z każdego na jakim się pojawisz,bo w sumie nie interesuje mnie,że jesteś antywskażnikiem,ale interesuje mnie dobro drobnych ciułaczy dla których strata 30% aktywów w ciągu miesiąca jest katastrofą ,a dla Ciebie łakomym kąskiem............
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.