Niski Free float - niecałe 15 %. Akumulacja skończyła się w piątek. Na wykresie piękna świeca ogonkiem w dół - zmiana na północ. Wskaźniki po ostatnim wzroście wychłodzone. Koniec korekty. W poniedziałek nastąpi wzrost, który zadziwi większośc inwestorów. Publikacja wyników na wezwanie.
Ten tydzień należec będzie do MUZY !
Tak może być ! ale..
FF zwieksza się bo najprawdopodobniej wywala Kompap -w poniedziałek powinien być komunikat!
Kompap gra na złamaine zabezpieczeń kredytowych i liczy na odkupienie po 8 zł!
Muzykanci bronią;'''''
.. i mówi się o wezwaniu przeż dużą giełdową firmę...której Muza sprzedaje 50%!
Noi w poniedziałek wyniki i konic okresu zamkniętego! powinni muzykańci dobierać -przynajmniej 4 % !
UFFF! bedzie się działo ! ale ostrożnosć zalecana bo jak jedna strona się wykruszy to może być płacz!
A TY to wykluczasz? Pamiętam w czerwcu 6,xxx a 15 07 21,xx zł!!
Jedynie analizuję i wnoszę ,że kompap wywala aby złamać zabezpieczenia i wtedy mógłby spaść na bardzo krótko np. do 8 00 zł ale kompap wywalająć po średnio 12 zł chętnie odkupi po 8zł! -(pamiętaj ,ze na walnym brakowało ok 90 000szt akcji do przejęcia przez kompap!)
Oczywiście jeśli uda się przełamać muzykantów!
Jest to wariant małoprawdopodnobny ale...
Bardziej prawdopodobny jest ,że od poniedziałku Muzykanci wezmą się za zakupy .
W poniedziałek bedzie wynik za 3kw -jeśli podadzą go przed 9 00 tzn, że chcą jeszcze robić zakupy w poniedziałek...ale podadzą pewnie po 16 30 więc zacznie się we wtorek
Tak sobie analizuję!
Wynik spodziwam się słaby -dopiero 4kw bedzie dobry -wnoszę po zapowiedziach na ich stronie a szczególnie nastepny Zafon który pewnie sprzeda się do grudnia w ilości 200 000 tzn 2 mln zysku !! a czy to pozwoli wyjść Muzie na O!! mimo wynagrodzenia 21500złdla przewodniczącego Stępnia? Obstawiam ZERO MINUS!
Zalecam ostrożność! ale zarobić również można nadzwyczajnie!
widziałem w piątek kolesia, który popychał akcje po 10,60 !!!
Czujecie jego minę w poniedziałek?
Większej wtopy nie widziałem !
To jest ... brak słów! Jutro otwarcie z luką na 11,10 i przebicie 12 zeta na trwałe, a koleś upychał, jakby się paliło!
a jeśli to kompap i gra na obniżkę kursu aby odkupić np. po 8 ??
Mają prawie 1mln akcji i te kilka kilo nie robi a jak im uda się ..to odkupią niżej i przejmą cała spółkę
Ja w to nie wierzę ale strategię czytam...
Popatrzcie na arkusz sprzedaży, jak niewiele akcji jest wystawionych. Jednym zleceniem mozna je wciągnąć aż do górnych wideł. Niedługo wyniki wezwania na akcje, wiecie, co będzie się tu działo?!
zapraszamy na nowa strone www.nagpw.pl i na super czat o gpw!!!!
poczatkujacych jak i zawansowanych graczy i inwestorow!
w razie pytan kontakt z moderNG gg 31084713
zapraszamy!!!!!!!!!!!
zaprezentuj swoja perle!
Mamy kolejny etap akumulacji i próbe wybicia górą. To dopiero przedbiegi. Najważniejsze jest to, że Kompap wyczerpał pule przeznaczoną na sprzedaż i już nie sypie.
W tym tygodniu będzie atak na 11,50 - radzę zbierać papier - po co później gonić kurs?
Obserwuję codziennie!
Pytanie jest takie ;czy Kompap przestanie sypać?
to wiesz ?? bo to klucz do spadków lub wzrostów!
Widać -po ostatnim komunikacie,ze sprzedał ok 350 000szt a pewnie komunikat jest opózniony i musi meldować tylko spadek wiece niż 2% więc sprzedał pewnie więcej obstawiam 400 000!
Kompap dostał wyłaczność na Ozgraf -sprzedawał aby zepewnić finansowanie
Też uważam ,że przestanie sypać ponieważ ostatnie zakupy miał po 10,60 i po zapewnieniu finasowania nie musi dalej sypać poniżej tej ceny !
Zresztą jak sypał to obroty były powyżej 70k jak nie sypie to 20 -30 k !
Zastanawiem się również czy dojdze do skutku ewentualne wezwanie (minimalana cena to 13,6 średnia z 6 miesięcy)
Po drugie Ozgraf robi dla Muzy ( mozna w Empiku sprawdzić np. ostatniego Zafona drukowałąaMuza w Olsztynie) i Kompap pewnie zostawi sobie część akcji dający naciśk na Zarząd! ( ma jeszcze ok 23%)
Po trzecie 4 kw zawsze w Muzie jest najlepszy!
Obstawiam ,że dojdzie do 13 zł
zresztą kupiłem poniżej 10 zł 10 k!
Jak coś wiesz więcej to czekam....a jak nie to sprawdzimy w poniedziałek o 16 20!
ja obstawiam -powyżej 10 zł tak ok 10,60!
1) Kompap potrzebował szybko kasę, bo dla niego planowany zakup to niezła gratka
2) pewnie przy okazji będzie chciał zaniżyć średnią apropos wezwania, ale na to tak szybko nie liczę, bo zajmą się zakończeniem aktualnej inwestycji (jeśli wygrają, a szanse mają)
3) mam poślizg mam nadzieję jednego dnia, bo wg moich wyliczeń pow. 10,00 zł powinniśmy wejść już w piątek, a więc zobaczymy jak będzie w poniedziałek, czy czasem nie ma nowego infa
4) jeszcze w tym tygodniu osiągniemy poziom w przedziale 12,00-13,00 zł i to na stałe, chyba, że pojawi się nowe info ... ale o tym w przyszłym tygodniu
zapraszam na nowy dynamicznie rozwijajacy sie czat!
www.nagpw.pl zaloguj sie i na czata!
rozmawiaj czatuj o gpw
w razie pytaj kontakt z moderNG gg31084713
zapraszamy
link do czata www.nagpw.pl/czat-klubowy
jest miejsce dla poczatkujacych jak i duzych graczy!
zapraszamy!
Sporo papiera sie przewaliło, już prawie milion obrotu. Wskaźnik A/D wskazuje na ogromną akumulacje. To fantastyczna wiadomośc, bowiem odbicie tuż, tuż!