• Wyniki i do góry Autor: ~rozsądny [83.22.46.*]
    Przypominam, że już niebawem dowiemy się jak tam nasza spółka sobie poradziła w 3 kwartale. Myślę, że niewiele potrzeba nam już powodów do wybicia więc radzę kupować.
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~MV [24.90.251.*]
    Człowieku za przeproszeniem "rozsądny". Nie masz pojęcia jakie mogą być wyniki za 3Q, ale równocześnie zachęcasz do kupna akcji. Muszę stwierdzić, że na tak nielogicznego posta dawno się nie natknąłem. To już mój post o dobrym smaku łososia po meksykańsku daje więcej do myślenia :-)
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~rozsądny [194.63.135.*]
    Pomyśl choć trochę, złe wyniki są już w cenie, dobre dają nieograniczone pole możliwości.
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~realista [212.244.241.*]
    Ale padaka...
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~czekający na wzrosty [213.227.99.*]
    Gdzie jest ta strata netto bo nie widzę jej w sprawozdaniu...
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~bankrut [89.171.196.*]
    No i się zesrało, przy takiej panice powrót przynajmniej na 12 zeta.
  • Re: Wyniki i do góry Autor: sebastian76 [10.12.51.*]
    hmmm...
    Przeglądam sprawozdanie finansowe, rozumiem, że raport skonsolidowany, ale tej straty netto nie widzę.
    Poczytaj dokładnie. Strona nr 4 sprawozdania. Kolumna nr 2. Padaczka. Najgorsze jest to, że rozgłos latem służył do pozbycia się części akcji przez Millenium (około 250tys. sztuk). Do tego zabiegi z dywidendą z Korala. Padaka.
  • Re: Wyniki i do góry Autor: aic71 [217.153.177.*]
    czy wyniki za III kwartał to efekty ukrytej kapy II kwartału?
    Moim zdaniem nie. Zabieg z dywidendą ukrył wyniki za półrocze. Wyniki za 3q są po prostu słabe, ale nie beznadziejne. Boli mnie to, że zarząd nie odniósł się do sprawy dywidendy z Korala, a dla mnie kwestia wiarygodności zarządu to sprawa bardzo ważna. Porównaj sobie pracę, działania i wypowiedzi zarządu w Ambrze - ujrzysz różnicę. W Ambrę śmiało możesz pakować kasę - tutaj to nie jest już tak oczywiste.
    Obecna cena (poniżej 14 zł) to mimo wszystko cena zachęcająca do kupna.
  • Re: Wyniki i do góry Autor: aic71 [217.153.177.*]
    nie wiem co ale coś mnie ciągle tu trzyma i na pewno nie jest to polityka informacyjna zarządu
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~cez [77.255.253.*]
    Dobra mi juz wystarczy Ci co liczą na wzrosty to niech dokupują albo szukają czegoś innego Aż taki tragiczny raport nie był Ja kciuk podnoszę w górę :)
  • Re: Wyniki i do góry Autor: ~bleble [192.168.10.*]
    eee po co teraz kupować jak będzie taniej ? za tydzien korekta na szerokim to graal bedzie po 11-12 wtedy mozna chapać
  • Leszcze sie wyleszczaja Autor: ~graal [88.89.199.*]
    Leszcze sie wylaeszczają a ktos pomału zbiera
    wyniki nie sa tragiczne ale ktoś zrobił panike i zbiera. Leszcz jest w cenie
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.