Witam!
Kwestia ta juz sie pojawila w ostatnich watkach, ale jest wazna wiec pisze jeszcze raz zeby ja podkreslic.
Wszyscy akcjonriusze ktorzy nie wybieraja sie na nadzwyczajne walne niech przekaza swoje uprawnienia pelnomocnikowi.
Tutaj jest caly opis:
http://www.sii.org.pl/interwencje/biezace,interwencje/sii,zacheca,inwestorow,indywidualnych,do,udzialu,w,nwz,spolki,tc,debica,sa.html#ak4076
W poniedzialek jest ostatni termin na zaltwienie formalnosci. Prosze pisac na e-mail podany pod artykulem z linka aby otrzymac dokumentacje
Pozdrawiam!
p.s. powyzsze pisze jako akcjonariusz zainteresowany losem Debicy. Nie jestem w zaden sposob powiazany z SII
30 listopada będzie ogłoszenie wezwania na 100% akcji Dębicy po 130 zł i ogłoszenie w inwestycje w Dębicy o potrojenie produkcji opon ciężarowych wiąże się to zainwestowaniem goodyeara 200 mil. $
Decyzja musi zapaść o tej inwestycji bardzo szybko i to będzie ogłoszone- pewne
Jest jeszcze jedno wyjscie o ktorym nie wspominasz- powolanie rewidenta ds. szczegolowych, ktory zweryfikuje transakcje pomiedzy Debica a Goodyear. Moze to spowodowac poprawe wynikow i dalej kursu akcji bez wezwania ze strony Goodyear.
Prosze wszystkich o przeczytanie tekstu z linka ktory podaje w pierwszym poscie z tego watku.
TO WAZNE!! WSZYSCY, nawet posiadacze kilkudziesiecu akcji mozemy miec wplyw na wzrost kursu!! Wymagany do tego naklad pracy MINIMALNY
Tom już ma PZU na goodyeara haki dlatego zmodyfikował wnioski co ma biegły rewident zbadać dokładnie,przyczynił się do tego komornik razem z PZU przez 30 godzin szperali w dokumentach goodyeara i to im dużą wiedzę dało na temat transakcji goodyeara.
To jest tak jak ja bym miał z Tobą sklep Ty masz 60 % udziału a ja 40 i Ty mi nie pokazujesz dokumentów na temat transakcji.
Goodyear musi szybko podjąć decyzje o inwestycjach w Dębicy i powie pas bo nie może prowadzić wojny gdy zamierza tak ogromną sumę zainwestować.
PZU już wszystko wie na temat transakcji Goodyeara tam z komornikiem byli najlepsi specjalistki od dokumentów i stąd wniosek PZU żeby była jak największa liczba akcjonariuszy na NWZA bo jest sprawa wygrana i dlatego jest ten apel o wzięcie udziału .