• WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~adsf [79.184.121.*]
    Witam!
    Kwestia ta juz sie pojawila w ostatnich watkach, ale jest wazna wiec pisze jeszcze raz zeby ja podkreslic.
    Wszyscy akcjonriusze ktorzy nie wybieraja sie na nadzwyczajne walne niech przekaza swoje uprawnienia pelnomocnikowi.

Tutaj jest caly opis:
    http://www.sii.org.pl/interwencje/biezace,interwencje/sii,zacheca,inwestorow,indywidualnych,do,udzialu,w,nwz,spolki,tc,debica,sa.html#ak4076

W poniedzialek jest ostatni termin na zaltwienie formalnosci. Prosze pisac na e-mail podany pod artykulem z linka aby otrzymac dokumentacje

Pozdrawiam!

p.s. powyzsze pisze jako akcjonariusz zainteresowany losem Debicy. Nie jestem w zaden sposob powiazany z SII
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~waldi [83.31.245.*]
    30 listopada będzie ogłoszenie wezwania na 100% akcji Dębicy po 130 zł i ogłoszenie w inwestycje w Dębicy o potrojenie produkcji opon ciężarowych wiąże się to zainwestowaniem goodyeara 200 mil. $

Decyzja musi zapaść o tej inwestycji bardzo szybko i to będzie ogłoszone- pewne
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~tom [193.138.241.*]
    bzdura waldi
    nie bedzie wezwania bo pzu nic nie ma na goodyera

goodyer mial 4 lata by sie na to przygotowac i sie przygotowal .

pzu zapieprzylo sprawe i nic nie zrobi,

jedynym wyjsciem dla pzu jest podbicie kursu a tego nie robi

wiec zostaje nam status quo i tyle w temacie .

to wina pzu i tyle
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~adsf [79.184.136.*]
    Jest jeszcze jedno wyjscie o ktorym nie wspominasz- powolanie rewidenta ds. szczegolowych, ktory zweryfikuje transakcje pomiedzy Debica a Goodyear. Moze to spowodowac poprawe wynikow i dalej kursu akcji bez wezwania ze strony Goodyear.

Prosze wszystkich o przeczytanie tekstu z linka ktory podaje w pierwszym poscie z tego watku.

TO WAZNE!! WSZYSCY, nawet posiadacze kilkudziesiecu akcji mozemy miec wplyw na wzrost kursu!! Wymagany do tego naklad pracy MINIMALNY
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~waldi [83.31.245.*]
    Tom już ma PZU na goodyeara haki dlatego zmodyfikował wnioski co ma biegły rewident zbadać dokładnie,przyczynił się do tego komornik razem z PZU przez 30 godzin szperali w dokumentach goodyeara i to im dużą wiedzę dało na temat transakcji goodyeara.

To jest tak jak ja bym miał z Tobą sklep Ty masz 60 % udziału a ja 40 i Ty mi nie pokazujesz dokumentów na temat transakcji.

Goodyear musi szybko podjąć decyzje o inwestycjach w Dębicy i powie pas bo nie może prowadzić wojny gdy zamierza tak ogromną sumę zainwestować.
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~waldi [79.191.27.*]
    PZU już wszystko wie na temat transakcji Goodyeara tam z komornikiem byli najlepsi specjalistki od dokumentów i stąd wniosek PZU żeby była jak największa liczba akcjonariuszy na NWZA bo jest sprawa wygrana i dlatego jest ten apel o wzięcie udziału .

PZU już wie czego my jeszcze nie wiemy.
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~luka [83.7.66.*]
    ja tam nie rozumiem tych gierek ale zawsze jeżdżę na oponach tylko tych i wiem swoje
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~NWZA [178.235.12.*]
    Jedziemy na wycieczkę do Dębicy. Pospolite ruszenie. Jazda.
    I pikieta przed oszukańczą Dębicą.
  • Re: WAZNE CZYTAĆ- udzial w Nadzwyczajnym Walnym Autor: ~maly [83.238.46.*]
    warto przekazac pelnomocnictwo na 76 akcjachy?
[x]
DEBICA 0,12% 81,90 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.