I nareszcie - bo długo musieliśmy czekać - pierwsza bardzo ważna informacja nt realizacji strategii spółki.
Komunikat bardzo pozytywny!
Nareszcie !!
Czekamy na następne Panie Prezesie!!!
Ta informacja uzasadnia dotychczasowy wzrost kursu.
Myśle, że tutaj należy spojrzeć "do przodu".
Zakładając, że szybkie tempo budowy sieci będzie faktem (a robi to czlowiek, który z tego żyje i ma ogromne doświadczenie w tej kwestii, udokumentowane doświadczenie) to w ciągu kilku m-cy DAM powinien posiadać, zgodnie z ogłoszonym wcześniej zalożeniami, ok 200 placówek. Myśle, że wypracowanie zysku przez społke w okresie 6 m-cy jest niemal pewne. Utwierdza mnie w tym głównie zbudowanie skutecznego, choć zapewne drogiego, zespołu.
A kto jak nie ludzie tworzą sukces Firmy. Pieniądze, nawet duże, zainwestowane we właściwy kapitał ludzki zwracają się wielokrotnie.
Wiem coś o tym, stąd mój duży optymizm.
Nie bez znaczenia jest rownież, iż spólka dziala w sektorze medycznym !
wszystko to prawda ale na teraz rynek musi rozprawić się z oporem na 10gr a potem czeka go większy bój w zakresie 12-14gr. Być może za kilka lat poziom 10gr będzie śmiesznie niski czego życzę wszystkim akcjonariuszom "dentystów"
Dnia 2010-11-12 o godz. 10:21 tom_x napisał(a):
> http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_sta
> rt=show&id=12041&ncc_index=DAM&id_t
> r=1
I nareszcie - bo długo musieliśmy czekać - pierwsza
> bardzo ważna informacja nt realizacji strategii spółki.
> Komunikat bardzo pozytywny!
Nareszcie !!
Czekamy na
> następne Panie Prezesie!!!
teraz wiemy dlaczego to coś urosło z 2 gr na 11 gr - poinformowani już od dawna skupowali wielkimi worami w czasie gdy reszta zastanawiała się tylko dlaczego tak rośnie