Dnia 2010-11-10 o godz. 21:08 ~inwestor napisał(a):
> http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gp
> w.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=237647&_
> DocID=447136&_Site=ESPI&_CheckSum=930871163
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 38 / 2010
Data sporządzenia: 2010-11-10
Skrócona nazwa emitenta
TECHMEX
Temat
Wniosek do KNF o ponowne rozpatrzenie sprawy
Podstawa prawna
Inne uregulowania
Treść raportu:
Syndyk Masy Upadłości Techmex SA w upadłości likwidacyjnej zawiadamia, że dnia 10 listopada 2010 r. skorzystał z przysługującego mu prawa i złożył do Komisji Nadzoru Finansowego, w terminie 14 dni, wniosek o ponowne rozpatrzenie sprawy związanej z decyzją KNF z dnia 28 października 2010 - dotyczącej ukarania spółki Techmex SA za niewykonywanie obowiązków informacyjnych spółki publicznej.
Dnia 2010-11-11 o godz. 13:27 ~re napisał(a):
> skoro zależy p. syndyk na zmianie decyzji knf to chyba coś
> jest na rzeczy, ciekawe jakie następne info, z knf, sądu
> czy od syndyk
stawiam na to drugie
Ja też uważam, ze coś jest na rzeczy - na podpuchę ogłosili, że ktoś z zarządu zbył pakiet...11 000 - też mi pakiet - obłowią się za jakiś czas jak nic!!!
leszczą na pewno, ale leszczom nie wiem,
jeśli sprawa likwidacji TEX jeszcze nie jest zakończona, to parę osób dobrze zorientowanych będzie chciało coś ugrać (a przebitka może być spora)
przewiduję od jutra dwa scenariusze:
1. zbieranie akcji na satysfakcjonującym poziomie pod mocne wybicie po infie pod wywalenie i później powolna obsuwa
2. zbieranie akcji pod układ i zysk znacznie większy niż w pkt 1
tylko jak wyczuć czy będzie gra pod czysto spekulacyjne wybicie czy pod próbę ratowania spółki i układ?
bo że będą mocne ruchy to jest w 100% przekonany i to nie tylko w dół
od ostatnich spadków i tak całkowicie zmienił się akcjonariat ....................ze 2 razy....................teraz tylko samobójcy albo tacy dla których te 20-30 koła akcji nie ma większego znaczenia a nóż się trafiiiiiiiiiiiiiii