• zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~kolo [83.30.73.*]
    jw
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~xcv [212.244.71.*]
    nie zdradzimy techmexa, wolimy z nim być aż do deski grobowej! - zresztą wy na igroupie pewnie też.
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~mac [79.110.201.*]
    co to jest Igrup ?
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~marcin [89.73.38.*]
    miszczostfo świata na jednym bankrucie na drugiego naganiać...
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~poldi [83.1.74.*]
    Dnia 2010-11-14 o godz. 18:17 ~marcin napisał(a):
    > miszczostfo świata na jednym bankrucie na drugiego
    > naganiać...

mistrzostwo świata ......żeby w jednym wyrazie zrobić tyle byków.........no ale gamoń...skończyłeś podstawówkę?
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~poldi [83.1.74.*]
    Dnia 2010-11-14 o godz. 18:17 ~marcin napisał(a):
    > miszczostfo świata na jednym bankrucie na drugiego
    > naganiać...

i dziwić sie ze tu na forum takie bzdury się wypisuje....a kto ma tu logicznie i rzeczowo pisać tacy gamonie jak powyżej?
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~marcin [89.73.38.*]
    Sam jesteś gamoniem jak nie zauważasz lekkiej nutki ironii w tym co napisałem. Jak chcesz wiedzieć to mam wyższe humanistyczne wykształcenie, utrzymuję się wyłącznie z giełdy bez konieczności innej pracy i ostrzegałem od kilku miesięcy głąbów takich jak Ty przed umoczeniem na Techmexie, a posta napisałem żeby jakiejś sierocie nie przyszło do pustej głowy odrabiać strat powstałych na jednym bankrucie poprzez inwestycje resztki ciężko zarobionych pieniążĸów w drugiego bankruta. A że troszczę się o cudzą kasę - jakoś tak w sumie czasem mam ludzkie odruchy i uważam że każdy uczynek dobry czy zły z czasem powraca do nas :)
    Dnia 2010-11-14 o godz. 20:32 ~marcin napisał(a):
    > Sam jesteś gamoniem jak nie zauważasz lekkiej nutki ironii
    > w tym co napisałem. Jak chcesz wiedzieć to mam wyższe
    > humanistyczne wykształcenie, utrzymuję się wyłącznie z
    > giełdy bez konieczności innej pracy i ostrzegałem od kilku
    > miesięcy głąbów takich jak Ty przed umoczeniem na
    > Techmexie, a posta napisałem żeby jakiejś sierocie nie
    > przyszło do pustej głowy odrabiać strat powstałych na
    > jednym bankrucie poprzez inwestycje resztki ciężko
    > zarobionych pieniążĸów w drugiego bankruta. A
    > że troszczę się o cudzą kasę - jakoś tak w sumie czasem mam
    > ludzkie odruchy i uważam że każdy uczynek dobry czy zły z
    > czasem powraca do nas :)

słuchaj, pisz po ludzku logicznie i wyraznie ...jak byś był humanistą to byś miał szacunek do pisowni ...można różne głupoty pisać ale gramatycznie , bo wyglądsz na nieudacznika...
    Dnia 2010-11-14 o godz. 21:00 ~poldi napisał(a):
    słuchaj,
    > pisz po ludzku logicznie i wyraznie ...jak byś był
    > humanistą to byś miał szacunek do pisowni ...można różne
    > głupoty pisać ale gramatycznie , bo wyglądsz na
    > nieudacznika...
    Tak też zawsze piszę, a że niektórzy mają problemy z logicznym myśleniem i rozumowaniem, to już ich problem. W każdym razie giełda wymaga choćby minimum pomyślunku. A co do mojego nieudacznictwa to jakiś czas temu zostawiłem dobrze płatną pracę bo na giełdzie zarabiam więcej :) Tu sobie możesz przeczytać, przyznaje bez bicia dobrałem tydzień temu na DT Techmex mimo że sobie już wtedy obiecałem że się śmiecia nie tykam, ale w przeciwieństwie do większości piszących tu geniuszy, wiedząc że papier jest parzący jak gorący kartofel opchnąłem go na wszelki wypadek przed weekendem i jak się potem okazało miałem rację. Nawet napisałem o tym:

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2005783&strona=1
  • Re: zapraszam na igroup juz ruszamy odkujecie sie!!! Autor: ~uzi [188.146.255.*]
    techmex 2 zł przebije.tora poszła na 2,7 bez perspektyw.
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.