czy wyniki już było że ktoś tak mocno sypie? przecież jeszcze nie powinny mieć znaczenia..
nie znalazłem jeszcze nic na ten temat, po co było to ciągnięcie przez te parę dni bo na pewno nie po to żeby wywalić dziś... no może ja się jednak nie znam na giełdzie...no chyba że to to tak żeby mógł ktoś zebrać jeszcze więcej i dopiero wtedy do góry....
pozostaje mi albo wyrzucić albo się temu przyglądać, kasy już nie mam do zainwestowania a szkoda...
nawiasem mówiąc to dziś przydałaby się sesja "otuchy" żeby nie stracić tego co zostało wypracowane przez kilka dni, powiedzmy 1,66:):) - ale to takie marzenia:)
marre kiedys pisał o stronie z analiza symboliczno punktowa tam jest super pokazane jak wyglada fala A korekcyjna wyzej jest B a teraz C musi byc ponizej B a nawet A :)
teraz juz wiecie - przed wynikami trzeba szybko zrobic fale C zeby pozniej była 1,2,3,4,5...
jak by wyniki miałybyc złe to po co to by mieli robic
a jak beda dobre to trzeba to szybko zrobic np tak jak dzisiaj :)
hah...
ktoś pisał, że papier nie jest pilniowany... że trzeba pilnować...
a ja tak sobie w łepetynce układam...skoro GA nie pilnuje kursu to widać nie ma takiej potrzeby... ;-)
czyli wychodzi na to, ze wsio w pariadkie
kilka dni temu chodziły pakiety po 1,7 PLN i ktoś w tym widział interes ... i to było ok. 1,5 mln akcji
teraz wolumen 1/5 z tego, ze średnią ok. 1,55 PLN...
Dzieki jony .Mam skotana od 2.65 kiedys razniej sie ruszal mozna bylo przyrobic w miedzy czasie, ale na wykresie fakytcznie widac ze moze cos z tego bedzie.Pozdro dla Ciebie ;))
podparłem go KZS na ok. 12% przy PW ok. pLN i nie narzekam
myśle nad wyjściem z SNS branym w dole 09 (PW 0,45), ale z drugiej strony TZK obecnie 3,4+ PLN, tak, że poczekam na ewentualne rekomendacje ;-)
(zawsze mozna wyjść tracąc te 20%) ... ;-)
mam też m.in CZP - PW 0,45... choć duże ff i mnoga papiera to projekty interesujące ;-)
jak to ktos kiedyś... amator seksi spółek... każda akcja ma swój czas ;-)
a borkiem tez nie przepadam a mam od 1,95 - a to dlatego ze po emisji akcji co była wczesniej MACD zrobił taka fajna fale pomalu ku górze teraz tez to robi ( patrz at wykres 3 lata) dlatego go tez kupiłem - moze ma dobre fundamenty moze nie ale 3 zeta bedzie na samym sygnale :)
skotan tez bedzie dobry jak sie wybije to docelowo ok 5 zeta :)
Dnia 2010-11-10 o godz. 09:20 ~schizi napisał(a):
> Najpierw rentgen rynku z ceną docelową 1 z groszem, teraz
> sypanko.
Niech się wypowiedzą specbefani.
A chętnych do
> brania jak na lekarstwo.
Jest juz raport
a tak wogole to chyba nikt nie liczyl na cuda z wynikami?? za to inne informacje sa ciekawe... wiec idzie do przodu na razie jak czolg z I wojny ale technika sie rozwija to i predkosc sie zwiekszy :))
Dnia 2010-11-10 o godz. 20:54 ~marre napisał(a):
> a tak wogole to chyba nikt nie liczyl na cuda z wynikami??
> za to inne informacje sa ciekawe... wiec idzie do przodu na
> razie jak czolg z I wojny ale technika sie rozwija to i
> predkosc sie zwiekszy :))
Dziś popyt chyba ładny a zakończenie też niczego sobie. A wyniki były już wiadome
momencik, bo ja tutaj w Waszych wypowiedziach nic konkretnego na temat tego raportu nie znalazłem, same jakieś gdybania, domysły, nie na temat, dlaczego nie ma żadnego zdania np. super raport bo...lub słabe wyniki bo...
ja się na tym osobiście nie znam na tyle żeby zabierać głos i oceniać, zresztą nie ma tu takiej osoby najwidoczniej, a parę pozytywnych cyferek porównując do roku 2009 widzę w tej tabelce ;)
pozdrawiam
PS. hehe teraz najlepsze, siedzę z tym papierem od ceny 3,0-3,3 już sam nie pamiętam ile lat, ale twardo trzymam, przeznaczyłem go dla swoich dzieci
pozdrawiam
a to twardziel :))) to pewnie sie jeszcze Ty doczekasz zarobku na nim i dzieci sie podziela z Toba... a raport w normie jak dla mnie ale cieszy ze pozyczki zarabiaja czyli nowa dzialalnosc ktora w sumie mnie najbardziej interesuje idzie do przodu...
teraz to już się nie smucę w ogóle, jak nie rośnie lub nawet spada, masakra była z samopoczuciem jak cena kręciła się wokół 0,40 nie do opisania, najgorsze chyba już za Nami;)
Zacytuje (poniżej) kawałeczek z informacji dodatkowej!
kto z was w tak krótkim okresie czasu z 722 tyś zarobił 44 tyś na czysto??
TO JEST 5,81% W DWA MIESIĄCE=34,9% W ROK
ILE MOŻE ZAINWESTOWAĆ PBS FINANSE - TYLE ILE DOSTANIE OD PBS - STĄD TE OBLIGACJE u właściciela, będą pożyczki, obligacje będą umarzane - ja to tak rozumiem te ostatnie zdarzenia w spółce... jak się mylę to proszę jak to jest wg was?
cytat:
Spółka Duet Sp. z o.o. działajaca w zakresie udzielania szybkich po.yczek rozwija sie bardzo
dynamicznie. Wartosc udzielonych po.yczek na dzien 30.09.2010 r. wynosi 722,4 tys. zł.
Za miesiace sierpien i wrzesien 2010r. Duet przyniósł już dochód na poziomie operacyjnym /54 tys. zł / i netto /44 tys. zł/. Ciagłe zwiekszanie wartosci udzielanych po.yczek poprzez otwarcie nowych rynków pozwala bardzo pozytywnie patrzec na przyszłosc tej.e spółki.W najbli.szych dniach (do konca listopada 2010r,) planowane jest rozpoczecie działalnosci wzakresie portalu internetowego (ducatto.pl) obsługujacego po.yczki typu social lendingprowadzonego przez spółke Newco Sp z o.o.
dynamika - to jest to co jest dowodem na to ze jestesmy na okrecie ktorego kapitan wie gdzie plyniemy. a najistotniejsze sa wyjasnienia dodatkowe. tyle w temacie raportu.
pbsfinanse na tym etapie sprzedaje nam przyszlosc, ja osobiscie nie czekalem na mega raport bo niby z czego? z miesa? mieso to u nch zostalo chyba tylko po to zeby 40 z 51 osob dotrwalo do emerytury (chwala im za to ze dbaja o pracownikow)
beefsan sprzedal nam przyszlosc, ja kupilem bo prawdziwym sprzedajacym ta przyszlosc jest pbs. to jest dla mnie wystarczajaca rekomendacja.
jak za jakis czas pbsfinanse zacznie sprzedawac bardziej przeszlosc niz przyszlosc to odetniemy kupony od premi za nasze ryzyko :)
pozdrawiam
tw
ja miałem na myśli rubrykę z zyskiem/stratą netto, w której mamy za trzy kwartały w 2010 zysk ponad 200 tyś.a analogicznie za ten sam okres w 2009 strata ponad 8 mln ;)
Taki aktywny akcjonariusz, a podaje zla nazwe portalu.
www.ducatto.pl
Nie cieszcie sie, bo akcje nadal poddane sa ruchom spekulacyjnym. Nie dajcie sie ubrac.