• ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~paluszko [95.91.138.*]
    nie najlepiej świadczy to o zapatrywaniach na przyszłość spółki
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~ynwestor [95.215.232.*]
    Ostanie duże debiuty muszą zepchnąć mniejszych. Orco się podniesie to wypchnie inny papier. Taki lajf ;)
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~sylwo2 [184.78.90.*]
    nie ma obrotu odpowiedniego to musi opuscic z powodu braku plynnosci na papierze miedzy innymi.
    to raczej nie bedzie mialo wplywu na kurs bo zainteresowania ze strony funduszow tu i tak poki co zadnego nie widac.
    info neutralne.
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~kasia [77.255.193.*]
    wg mnie... spoks.

A zwróćcie proszę uwagę na taki BIOTON na WIG20 wydaje się Wam, że to miejsce na taką spółkę??? śmiało ORCO mogłoby zamienić się z nią miejscami :-)
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~orka [89.79.84.*]
    a orko cedzien nizej, bez wzgledu na zabojadow
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: mr.money [188.146.223.*]
    a kiedy to nastąpi? Czy to pewna informacja?
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~paluszko [95.91.29.*]
    Dnia 2010-11-10 o godz. 16:17 mr.money napisał(a):
    > a kiedy to nastąpi? Czy to pewna informacja?

http://stooq.pl/q/n/?s=opg
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~Rentier [62.87.214.*]
    Bez paniki. Spoko, spoko. To nie ma znaczenia w czym jest. Ważne czym jest we Francji. Ja mam papiery w spółkach na New Connect i co mam powiedzieć. A kursy idą tam w górę bez znaczenia gdzie jest spółka WIG20 / WIG80 lub inny.Orco powinno wypalić do góry, ale nikt we Francji nie ładuje tam kasy. Cóż nie jest to jeszcze czas OPG. Może jutro, może w grudniu, może po wynikach. Cholera wie. Myśmy myśleli, że po Złotej 44 wystrzeli a tu d.pa ..... nic. Teraz sam nie wiem co jest grane. :(
  • Re: ORCO opuszcza sWIG80 Autor: ~sss [184.78.90.*]
    po zlotej44 wystrzelilo i tu byl blad bo nalezalo to wtedy zenic na otwarciu po 35zl widzac jaka jest roznica miedzy Polska a Francja ;) Francuzi skutecznie wyhamowali nasz popyt.
    ktos to tam kupuje ale na tyle nieskutecznie ze wystarczy kilka tys na kilku poziomach S i nikt juz nie chce brac..
    najblizsze 2 tygodnie pokaza na co stac ten papier. wsparcie na francuskim wykresie jeszcze przesunie sie kilka ladnych centow do gory i w okolicy wynikow okaze sie czy pojedziemy w dol czy w gore.
    trzeba jeszcze te 14 dni wytrzymac!
[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,04 2026-02-19 09:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.