nie ma obrotu odpowiedniego to musi opuscic z powodu braku plynnosci na papierze miedzy innymi.
to raczej nie bedzie mialo wplywu na kurs bo zainteresowania ze strony funduszow tu i tak poki co zadnego nie widac.
info neutralne.
Bez paniki. Spoko, spoko. To nie ma znaczenia w czym jest. Ważne czym jest we Francji. Ja mam papiery w spółkach na New Connect i co mam powiedzieć. A kursy idą tam w górę bez znaczenia gdzie jest spółka WIG20 / WIG80 lub inny.Orco powinno wypalić do góry, ale nikt we Francji nie ładuje tam kasy. Cóż nie jest to jeszcze czas OPG. Może jutro, może w grudniu, może po wynikach. Cholera wie. Myśmy myśleli, że po Złotej 44 wystrzeli a tu d.pa ..... nic. Teraz sam nie wiem co jest grane. :(
po zlotej44 wystrzelilo i tu byl blad bo nalezalo to wtedy zenic na otwarciu po 35zl widzac jaka jest roznica miedzy Polska a Francja ;) Francuzi skutecznie wyhamowali nasz popyt.
ktos to tam kupuje ale na tyle nieskutecznie ze wystarczy kilka tys na kilku poziomach S i nikt juz nie chce brac..
najblizsze 2 tygodnie pokaza na co stac ten papier. wsparcie na francuskim wykresie jeszcze przesunie sie kilka ladnych centow do gory i w okolicy wynikow okaze sie czy pojedziemy w dol czy w gore.
trzeba jeszcze te 14 dni wytrzymac!