hehehehe dobre zajebiste!!!! hehehe świetne porównanie!!! Dziwiłam się wczoraj i nie mogłam zrozumieć motywów kupujących i jeszcze ten niesamowicie duży wolumen, przecież nie może być tylu idiotów... a może to ja się mylę? Dzisiaj uzyskaliśmy odpowiedź, a Twoje porównanie to post roku na techmexie. Teraz to już tylko gra w Piotrusia (graliśmy w to w szkole podstawowej w latach 80-ych) - tylko kto z nim zostanie? Jak można kupować akcje spółki, której upadłość stała się prawomocna, której zarząd był zorganizowaną grupą przestępczą fałszującą dokumentację księgową i która wkrótce przejdzie na notowania jednolite, a przy obecnych realiach nawet się nie będzie otwierała. Poza tym może zniknąć z notowań na zawsze już wkrótce, więc nawet strat w koszta nie wrzucicie!!! Prezes oszukiwał przy sprawozdaniach i od nieuczciwości z infami zaczęła wdówka by pewnie tylko opchnąć jak największą ilość tego co zostało! Pisał mi tu kiedyś jeden o tych wymoczkach z Harwardów z rady nadzorczej jacy to są oni zajebiści i gdzie oni teraz są? Gdzie te wymoczki teraz? Jak meśka stwierdziła, że koniec i napisała że to już koniec to był faktycznie koniec i było to przy cenie powyżej 2 złote. Każdy mógł wyjść, jeżeli kiedykolwiek kupił za moimi postami. Zrozumiałam, że Ci co chcą faktycznie ratować spółkę - mylimy się i odczytałam złą grę. Niemniej jednak pozdrawiam wytrwałych, jeżeli myślą że zjawi się inwestor na białym koniu z setkami milionów gratis. Oby mój post uratował choć jedną osobę. Pozdrawiam
"kto to kupuje, napewno nie drobnica, widać że gruby zbiera"
i tego typu pierdoły ! :-)
ja tylko jednego nie zapomne tym super analityką ! nie wiem z którego to banku był ten koleś ale pamiętam że jeszcze jakieś pół roku przed tym jak zaczeły pomału na wierzch wychodzić problemy Techmexa gościu wystawił super rekomendacje, że będą wzrosty , spółka niedowartościowana !
przypomina mi to troche sprawe Lotosu, tylko w drugą strone, jak analitycy gnoili kurs rekomendacjami....
trochę siedze na giełdzie i mam dość tej zgrai nieudaczników lub płatnych kołnierzyków, którzy dawno zgubili gdzieś przyzwoitość ...