Nie mam akcji TECHMEXU i dla tego widzę to czego nie widzą posiadacze akcji. Czekajcie na zamknięcie sesji !! Będzie się działo. Napisałem tylko dlatego bo dziwię się tym co dzisiaj wchodzą w ten papier... ale przekonacie się pod koniec sesji...
Dnia 2010-11-09 o godz. 15:28 ~Tom napisał(a):
> Nie mam akcji TECHMEXU i dla tego widzę to czego nie widzą
> posiadacze akcji. Czekajcie na zamknięcie sesji !! Będzie
> się działo. Napisałem tylko dlatego bo dziwię się tym co
> dzisiaj wchodzą w ten papier... ale przekonacie się pod
> koniec sesji...
daj spokój, zwykła realizacja zysków, ktoś kto kupił za 10gr ten zarobił 500% REWELACJA !!!
hehehe :)
Obecnie nie ma już żadnych racjonalnych przesłanek przemawiających za zmianą spadkowego trendu.
Spółka jest już bankrutem, zarząd ma problemy z prokuraturą, główny założyciel nie żyje, updałość bez układu jest już przesądzona, noi akcje sprzedają już sami członkowie zarzadu.
Oczywiście nie twierdzę że nie można jeszcze zarobić na tym papierze bo jeszcze kilku hazardzistów bawi się tym papierem - pytanie kto zostanie ostatni z odbezpieczonym grantem :)
Współczuje tym co kupili akcje powyżej 2 zł. Naprawdę to jest straszne, że tylu z was straciło pieniądze. Oczywiście będzie wybicie do około 70 gr bo spekula musi zarabiać, ale prawda jest taka, że techmex trafi w końcu na 2 fixing, potem powtórka ze Swarzędzem. Nikt nie tknie poważny tej spółki po tak wysokiej cenie około 50 groszy. Kurs jeszcze po kilku wybiciach zjedzie mocno w dół.
Prawda jest bolesna, a ten program co ma techmex to możecie się tylko łudzić, że on go uratuje. Zanim biurokracja w Polsce zrobi coś w tym temacie (sąd, syndyk, nowy inwestor) potrwa to kilka miesięcy jak nie i lat, wtedy ten program to będzie z czasów epoki lodowcowej.
Życzę wam jak najlepiej, ale perspektywy są marne. Patrząc z drugiej strony jeśli ktoś uratowałby Techmex to zarobiliście duże pieniądze tylko dlatego, że mieliście nerwy ze stali.
Przykre jest jeszcze to, że Karen i Komputronik się tak z wami rozstali.