To twoja decyzja. Moim zdaniem walka o wpływy i kontrolę KOMPAPU nad Muzą nie zakończona i jest to zbieranie akcji do przejęcia kontroli. Całe to zamieszanie z dołowaniem kursu ma na celu wyzbieranie akcji a ich jest już mało w olnym obrocie. Dlatego szanse na dalsze wzrosty są bardzo duże.
zastanawiałem się do wczoraj, na końcówce złapałem za 12.40... ale dziś już nie jest tak bardzo optymistycznie jak wczoraj ;) ale czekam, myślę że się opłaci ;) Jak myślicie?
Do czasu przesilenia bedzie jeszcze pięknie ale jak jedna strona zdecydowanie wygra to ...współczuję tym którzy zostaną ..bedzie jak z tymi za 21 zł 15 07 2010!
Myslę ,że tu jest granica 15-17 zł ale pewności nie mam ...brakuje mi pakiecików ..jak się pojawią tzn, że walka trwa na całego!
dzis zdeydowanie nie jest optymistycznie???? 10% w gore, jasne ze teraz realizacja zysków, a co dalej zobaczymy jak kompap bedzie sypal to ostro bedzie
Sprawdza sie zasada: nie trzymaj pieniędzy za giełdzie w czasie weekendu. Dziś powinno zamknąć sie ok .13,30. W piątek bez znacznych ruchów, a od poniedziałku dalsza jazda.
Proponuje pakować wory już dziś.