• osobiste podziękowania dla Autor: ~stefan [46.113.122.*]
    apola za naganianie na spadki

rzucających dziś - to było piękne zagranie

a zapomniałbym o najważniejszych posiadaczach: leszczy, którzy ze strachu wduszali enter jesteście jedwabiści jak to dzisiejsza młodzież mówi

miłego dnia
  • Re: osobiste podziękowania dla Autor: ~tymoszek [178.235.2.*]
    wogole nie wiesz o co biega na tej spolce, Tymochowi zalezy tylko na kasie i niedlugo jako akcjonariusz bedziesz mial okazje sie przekonac.
  • Re: osobiste podziękowania dla Autor: ~stefan [46.113.122.*]
    ojej naprawdę nie wiedziałem, że Tymoch chce mnie oskubać, dlaczego wcześniej o tym nie pomyślałem zanim kupiłem po 25

i co teraz będzie? wydymają nas, naprawdę?

zaraz pojawi się apol i powie i po co uśredniasz przecież kupiłeś po 37 płacz jak Cię ubierają, a skąd Ty możesz wiedzieć za ile kupiłem skoro zacząłem tutaj moje wywody przy pierwszych spadkach na 28 że będzie rosło i co ? wzrosło na 41?

dla twojej informacji tak jak mówiłem wcześniej sprzedałem na 41 i 42 trochę

dzięki apol dostałem ponownie swój pakiet sprzedany z wyższych poziomów i dalej ujadaj na tym kagańcu bo pomagasz innym kupić

dzięki
  • Re: osobiste podziękowania dla Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    you stefan, poczekaj zjem śniadanie , skończe pewien raport i pogadamy mam nadzieję jeszcze dzisiaj.

widzę że dalej twardzo ale infinity cie skoryguje i już nigdy nie będziesz taki sam:)
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.