Gruby przebił wsparcie na 4,45 i teraz robi opór na 4,43. Ukryte nie wystarczyło to jeszcze dołożył 30tys na S. I od razu sypanko po 4,40 i niżej. Żadne analizy techniczne czy fundamentalne nie mają tu racji bytu, będzie tak jak gruby chce i tyle a kto myśli że jest inaczej jest w błędzie.
to jest jakaś paranoja - spółka pokazała bardzo dobre wyniki a nawet możliwość przekroczenia prognoz na ten rok, a kurs akcji spada. Nie rozumiem tej giełdy - wszystko na odwrót.
a ja sprzedałem te 25 akcji GPW i dokupiłem tysiączek IPX. Czas pokaże czy to naiwność, ślepa wiara w spółkę czy dobry ruch.
Pozdrawiam wytrwałych.
Bo trochę szkoda tego 4,80...
Papier był skupowany od 4,54 do 4,57 to jest 1,200 000 akcji.Myslisz ze oddali to po 4,77 - 4,80. Oczywiscie popyt rozpoczał sie od nizszych poziomów.DZISIEJSZE ZEJSCIE PONIŻEJ LINI OPORU 4,45 CELOWE.Skup na całego,leszczyna oddaje.
Oczywiście, że zejście pod 4,45 jest celowe pytanie przy jakim poziomie zjazd się zatrzyma bo to może być już, może być przy 4,20 może być przy 4,00 z równie dobrze 3,80 czy 3,60.