Oglądając ostatnie poczynania spekulantów na VIV i na tym forum również zaczynam się wyśmienicie bawić.... kupili cinkciarze walory po 11gr i ustawili się na 12gr...... niecałe 2mln papieru...śmiesznezakupili zawodowi cinkciarze akcje po 10 gr i ustawiają się na 11gr...(tylko po co skoro już kupili po 11gr sprzedają po 11gr - chyba tylko z zemsty) - i tutaj również niecałe 2mln papieru... te wasze 2mln papieru to około 200k pln w jedną stronę....Jak coś się zacznie dziać to te wasze 10 i 11gr pójdzie wparę minut i będziecie mieli wymarzony zarobek 10%,tylko zauważcie jedną rzecz : jak się zacznie marsz w górę to się nie skończy na10,11 gr tylko co najmniej 14,15 lub wyżej....
więc te pare minut zamiast zarobić 10% będziecie mogli zarobić 20 lub 30%.....
bo przecież kupujecie teraz po 10gr żeby zarobić...
a jeśli bedziecie czekać 1 miesiąc na te wasze 10%?? opłaca się?
a jeśli będziecie czekać 2 miesiące na 10%??
na mój nos wasza gra skończy się na następnych (bliskich) komunikatach i raporcie z zarobkiem 10%
ja Ci tylko doradzam...jeśli uważasz że to dobra spółka to właduj chociaż 1 mln zł i zarobisz pewnie z 10 mln. no bo zobacz możesz tylko stracić 1 mln zł a do wygrania masz 10mln zł:)
...no chyba nie powiesz mi że to zły biznes?:)
Dnia 2010-11-08 o godz. 21:43 ~idiota1972 napisał(a):
> ...ale to Twoje słowa.
ja Ci tylko doradzam...jeśli
> uważasz że to dobra spółka to właduj chociaż 1 mln zł i
> zarobisz pewnie z 10 mln. no bo zobacz możesz tylko stracić
> 1 mln zł a do wygrania masz 10mln zł:)
...no chyba nie
> powiesz mi że to zły biznes?:)
Najważniejsze że wiem sam co powinienem i co zrobię. Twoje podejście mnie bawi -)))
Moje finanse są moją tajemnicą.
Mam wrażenie że nie czytałeś ze zrozumieniem moich wcześniejszych postów.
masz rację, ale nie wciskaj kitu i nie naciągaj nieświadomych...jak czujesz że to dobry interes to nie głoś do okoła tylko ładuj do wora...chyba że chcesz sprzedać a nie ma chętnych i stąd to naganianie.
na razie bez odbioru ale jak zaczniesz pisać jakieś głupoty to wracam:)...nawet do suwałk:)
Piszę prawdę potwierdzoną dokumentami. Jeżeli gdzieś się pomyliłem zgadzam się na poprawkę. OD tego jest to forum.
Wy macie tylko jedno KUNIK dno i koniec.
Staram się,, czytać'' działania spółki . Stąd się biorą założenia, które poddaję dyskusji.
Bez założeń nie ma inwestycji.
Ostatnim bardzo ważnym czynnikiem jest cierpliwość !!!!!!!
kto pyta nie błądzi - ale kto pyta o spółki NC ten będzie błądził...
na moje pytania o film Bug Muldoon w Platige, zasugerowano mi śledzenie informacji PRASOWYCH............
taka oto polityka
pytam i wydawałoby się,że bładzę gdyby nie to że do tej pory sugerowano odwiedzanie strony Platige community....a teraz śledzenie informacji prasowych......
stawiam na reżyserię T,Bagińskiego .....
do usłyszenia po następnym komunikacie :)
niczego nie mogą ujawniać, jedynie co to sugerowali śledzenie informacji prasowych , z poprzednich moich zapytań stwierdzono,że prace nad animacją są na "bardzo wstępnym etapie" (to było gdzieś ponad miesiąc temu).Wydaje mi się,że naturalną drogą rozwoju i kariery dla T.Bagińskiego powinna być właśnie reżyseria anonimowanego filmu kinowego pokroju "Bug Muldoon" - to jest naprawdę szansa dla Platige i T.Bagińskiego.T.Bagiński- dla mnie reżyseria filmu przez niegobędzie jeszcze więcej warte niż realizacja aniomacji przez Platige (na info o Platige wybicie było 100%) - do tej pory nie spadło do poziomu przed wybiciem, wytrzepało spekulantów i jesteśmy 25% na plusie , więc jęsli to będzieT.Bagiński i znowu 100% to będziemy na 20-21 gr i znowu trzepanko spekulantów do poziomu ?? własnie jakiego.... wg AT powinniśmy wtedy zatrzymać się na 14-15 gr (górka ostatniego wybicia jako opór przed spadkiem)
Smutne jest to mm, e sam sobie wiele rzeczy dopowiadasz i jeszcze w nie wierzysz. Smutne jest to endriu, że zaprzestałeś rzeczowej rozmowy.
Pozdrawiam!
Dnia 2010-11-08 o godz. 23:23 ~Ciufik napisał(a):
> Smutne jest to mm, e sam sobie wiele rzeczy dopowiadasz i
> jeszcze w nie wierzysz. Smutne jest to endriu, że
> zaprzestałeś rzeczowej rozmowy.
Pozdrawiam!
Cześć Ciufik.
Mamy obecnie okres ujadania -))) Czyli chętnych na kupno wzrasta. Marzyli wcześniej o kupnie po 10gr dziś już jest 7gr. (pazerność). Z reguły jak nie pamięta się własnej strategii można się obudzić z ręką w nocniku.
Prawda, że niepotrzebnie wdaje się w pyskówki.
Do rzeczowej rozmowy wrócę. Mm zaczyna wnosić założenia(pozytywne) jest możliwość dyskusji . I jest jeszcze paru gości na tym forum, którzy mogliby wnieść coś mądrego . Dlaczego nie chcą ?!
Ja cierpliwie czekam na info - tu nie powinno być mm zaskoczenia. Kandydatury mamy z wysokiej półki.
mm nie wszyscy co kupili po 10 czy 11gr wystawiają sprzedaż 1, 2gr wyżej!!!
Wystarczy popatrzeć ile akcji przemieliło się ostatnio a ile jest wystawione na S po 11-13gr