w przeciagu nadchodzacych 6ciu miesiecy mozna bedzie na walorach swissmedu podwoić kapitał.
pamiętajcie o moim poscie i o mnie
pozdrawiam z BPH ( z którego schodzę )
Przyznaje racje przedmówcy, ze to dopiero początek. Kupiłem po 1,47, choc można było taniej(początkujacy ze mnie inwestor:)Swissmed to naprawde bardzo rozwojowa spółka.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy:)
niestety z tydzien jestesmy w plecy przez odreuch pawlowa post posiadaczy chemosu:-) smieszna emisja akcji w ilosci wygladajacej na realizacje zobowiazania opcji managerskich spowodowala spadek. Zaluje tylko ze dzien wczesniej zainwestowalem w gtc, jakbym wiedzial to bym poczekal.
Takze jutro flauta, ewentualnie mini korekta spowodowana przez spoznionego post chemosczyka, a potem wracamy.
Panowie 110 mln to nie marne tysiace - zastanowcie sie po co komu taka mala emisja? Na waciki?
Dnia 2010-11-08 o godz. 15:17 ~Haymann napisał(a):
> w przeciagu nadchodzacych 6ciu miesiecy mozna bedzie na
> walorach swissmedu podwoić kapitał.
pamiętajcie o moim
> poscie i o mnie
pozdrawiam z BPH ( z którego schodzę )
Ale nadal jebanka trwa,To co jebani spekulanci lecimy na 1.20 ???
Jazda na maxa i już.Syf syf.
A to już dylemat szklanki w połowie pełnej albo w połowie pustej:) Narazie mnie cieszy, że kurs przestał spadać bo jestem z 20% w plecy. Oczywiście jak wróci na 2,4 to będę bardziej zadowolony. A narazie..... marazm :((
przygladam sie jakis czas temu walorkowi i EMC jako konkurencji i mam wrażenie ze o ile swissmed jeszcze sie pokisi to EMC odbil sie od dołka i zaczyna ruszać w gorę
Haymann, zgodnie z Twoim życzeniem :), pamiętamy o Tobie o Twoim poście :)))
Wprawdzie zamiast +100% jest -20 % , ale ja mam mocny pęcherz i mogę jeszcze poczekać. Pozdrawiam